Conferinta: Sufletul femeii Marti, 03 martie

0

Conferinta: Sufletul femeii

Marti, 03 martie, ora 18:00

Biblioteca Metropolitana Bucuresti

Str. Tache Ionescu nr.4

Intrarea este libera.

Sufletul-femeii

SUFLETUL FEMEII

O mare aventura feminina a fost dintotdeauna cucerirea propriului suflet. El este cel ce permite ca lucrurile să fie privite într-un anume fel, cu sentimente și idei aparte, este cel ce conduce spre recuperarea rolului adevărat.

Femeia poate să dobândească priceperea de a face multe lucruri, și în același timp, se poate recunoaște cu ușurință  în cea care știe să dea Viață, să dăruiască Energie, să ofere Dragoste, să împărtășească forma sa specifică de înțelepciune, capacități ce nuanțează protagonismul său în viață. Și nu în puține cazuri este cea care pretinde pentru că întotdeauna știe să aibă brațele deschise și să dăruiască.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează