Conferinta Societala Luni, 23 septembrie 2013 / Sala Dalles, Bucuresti

0

Conferinta Societala

Luni, 23 septembrie 2013

Sala Dalles, Bucuresti

 

Societal marcheaza un final, dar si un nou inceput! Invitam reprezentantii ONG-urilor sa ia parte la conferinta organizata luni, 23 septembrie, la Sala Dalles (Bd. Nicolae Balcescu, nr.3, Bucuresti). Vom face retrospectiva celor trei ani de proiect si, totodata, vom planifica participativ viitoarele actiuni ale retelei de Responsabilitate Sociala!

 Afis conferinta Societal, mic

In prima parte, vom analiza rezultatele proiectului cofinantat de POSDRU, care in intervalul 2010-2013 a sustinut elaborarea unei metodologii de management responsabil de proiect, testarea acesteia in cadrul unor proiecte pilot, precum si lansarea retelei de „manageri societali”.

In a doua parte, 120 de ONG-isti prezenti la eveniment vor elabora participativ, in cadrul unui atelier OST (Open Space Technology), un set de actiuni concrete pe care isi doresc sa le realizeze in cadrul retelei in urmatorul an.

La conferinta, Societal va prezenta principalul material realizat de echipa de experti – Ghidul de Responsabilitate Sociala – care analizeaza 36 de Indicatori din domenii de interventie: mediu, social, economic si buna guvernanta.

Agenda pe scurt a evenimentului:

09.00 – 10.00 Bufet de bun venit!

10.00 – 11.30 Societal se prezinta! Retrospectiva celor trei ani de proiect!

11:30 – 13:00  Laboratorul proiectelorde Responsabilitate Sociala

13.00 – 14.30 Masa de pranz

14:30 – 17:00  Rețeaua Societal – metoda OST pentru planificarea participativa a proiectelor de viitor

17:00 – 17:30  Pauza de cafea

17:30 – 18:30  Concluzii – prezentarea ideilor de proiecte

18:30 – 20:00 Cina

Puteti consulta Agenda detaliata!

COSTURI:

Costurile pentru transport, masa si cazare sunt acoperite de Societal pentru reprezentantii organizatiilor neguvernamentale (ONG).

INSCRIERE:

Trimite-ne o solicitare de inscriere (denumire ONG, date de contact) pe adresa contact@societal.ro pana la data de 16 septembrie 2013!

…………………………….…………………………….………………….…………………………………….

Societal (sau Competente si instrumente pentru adoptarea responsabilitatii sociale si de mediu în cadrul organizatiilor societatii civile”) este un proiect realizat de Asociatia REPER21, in parteneriat cu ANPCDEFP si Asociatia CRIES, si este cofinantat de Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează