Conferință și lansare de carte: SECRETUL TINEREŢII ETERNE. Echilibrul vârstei bioelectrice

0

SECRETUL TINEREŢII ETERNE. Echilibrul vârstei bioelectrice

*Conferinţă publică şi lansare de carte în prezenţa autorului Ionel Mohîrţă

Joi, 30 Octombrie 2014, orele 19.00 – 21.15
București, Universitatea Spiru Haret, Str. Ion Ghica nr. 13, Sala STUDIO parter

Invitat special:
Dr. Ionel Mohîrță, autorul cărții Secretul tinereții eterne. Echilibrul vărstei bioelectrice

Conferenţiază:
prof. univ. dr. Mihaela Minulescu – SNSPA

prof. univ. dr. Dumitru Constantin Dulcan – UTM

prof. univ. dr. Emilian Dobrescu – AR

Moderator:
conf. univ. dr. Matei Georgescu

Participă din partea USH:
prof. univ. dr. Carmen Costea, Prorector
prof. univ. dr. Laura Goran, Prorector

Eveniment: https://www.facebook.com/events/309300265941574/

 afis_SECRETUL_web

AUTORUL

Dr. Ionel Mohîrţă este director al Asociaţiei Române de Psihologie Transpersonală şi vicepreşedinte al Asociaţiei Europene de Psihologie Transpersonală. Specialist în tehnici de regresie, în analiza şi sinteza informatiei, în gândire critică şi respiraţie Pneuma, este interesat de psihotanatologie şi, concomitent, de cercetarea experimentală şi teoretică în metode de performanţă psihoemoţională şi fizică. Este fondatorul Psihologiei Sonoluminice şi autorul mai multor cărţi: Calea Sufletului. O incursiune în realitatea profundă (2005); Psihologia Sonoluminică. Un proiect de psihologie cuantică (2011).

CARTEA

http://www.edituraherald.ro/carti/secretul-tineretii-eterne-detail#.VE4WBmeQsbY

În Secretul tinereţii eterne, Ionel Mohîrţă abordează încetinirea procesului de îmbătrânire şi declanşarea procesului de intinerire prin tehnici de echilibrare a corpurilor fizic, vital, mental, supramental şi extatic. Tradiţii străvechi şi studii recente sunt prezentate în sprijinul ideii că există metode care se pot constitui în programe proprii de îngrijire, pentru a fi mai sănătosi şi mai longevivi. Întinerirea este posibilă printr-o schimbare semnificativă a stilului de viaţă sub aspect energetic şi informaţional. S-a constatat că energiile psihice dirijate în mod conştient, dar şi cele generate în mod inconştient de noi toţi influenţează direct microprocesele biochimice ale componentelor microscopice din nucleul şi citoplasma celulelor vii. Deşi corpul fizic este limitat de spaţiu şi timp, corpul bioelectric este liber. El este o extensie a Sinelui şi un punct al celei de-a patra dimensiuni, în care mintea şi emotiile noastre nu sunt altceva decât ferestre ale sufletului nostru.

INTRAREA LA EVENIMENT ESTE LIBERĂ!

Comitet de organizare a evenimentului:

Prof. univ. dr. Carmen Costea

Dr. Ionel Mohîrţă

Aurelian Scrima, dir. Herald

Conf. univ. dr. Matei Georgescu

Asist. drd. Amina Pîrvulescu

PARTENERI MEDIA:

Radio A-ma, Radio RTM, TV H, TV City,  Alternative Sciences Association, Centrul Cultural Indonezian – Pusat Budaya Indonesia, Romania, Institutul Central de Cercetare, Adelton Academic Publishing – New York,  Opinia Nationala, Bookuria.info, Ed4lead.ro, The Path Romania, 121.ro,  Cinemagia.ro, Filme-carti.ro, ZiarulAlb.ro, Cartidelumina.ro, Bookblog.ro, Amintiridincalatorie.ro, Rabbit Media, Fundatia Pretuieste Clipa

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și aproape 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Allianz-Țiriac Management Conference, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum (Timișoara), “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.