Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Conferinta „Shaping the future”

0

„CEO Conference – Shaping the future” / Un nou eveniment de elita ce propune strategilor din companii o dezbatere privind oportunitatile de viitor si caile pentru o crestere sustenabila

Inca la debut, 2015 ridica strategilor din companii intrebari cu raspuns incert: “care va fi impactul noilor realitati ale zonei UE asupra mediului de afaceri local?”, “care sunt riscurile si oportunitatile pentru Romania?”, “cum ar putea evolua criza din Ucraina si care sunt efectele estimate pe termen scurt si pe termen lung?”, “cum se va resimti scaderea pretului petrolului sau tendinta de crestere a dolarului american?”.

Pornind de la aceasta perspectiva macro, pentru cei care construiesc strategii de afaceri performante, lista de intrebari continua: “care sunt caile de urmat pentru consolidarea increderii consumatorului?”, „care sunt factorii cheie pentru a fi mereu inaintea competitorilor?”, „care sunt noile nevoi ale pietei si modalitatile de adaptare a strategiei de inovare si a operatiunilor?”

 11

Acestea sunt doar cateva dintre temele pe care manageri de top si specialisti din cele mai importante companii le vor aborda, in cautarea unui raspuns, in cadrul „CEO Conference – Shaping the future”, organizata de Doingbusiness.ro si EY Romania la Bucuresti, pe 19 februarie 2015 (Hotel Radisson Blu, sala Atlas).

Evenimentul se adreseaza directorilor de companii si managerilor de top si isi propune sa fie o ocazie de dezbatere a celor mai fierbinti teme la inceput de an si o sursa de inspiratie, invatare si transformare pentru realizarea unui nou nivel de crestere.

Pe parcursul a doua sesiuni, conferinta reuneste la prezidiu specialisti din cele mai importante companii, precum Bogdan Ion, Country Managing Partner – EY Romania & Moldova, Catalin Pauna, Country Economist – Banca Mondiala, Ludwik Sobolewski, CEO – Bursa de Valori Bucuresti, Ionut Dumitru, Presedinte – Consiliul Fiscal, Daniela Lulache, CEO – Nuclearelectrica, Catalin Cretu, Director Regional pentru Romania, Croatia si Slovenia – Visa Europe, Ion Lungu, Presedinte – AFEER, Fady Chreih, CEO – Regina Maria, alaturi de alti reprezentanti de marca din industrii strategice, precum industria bancara & financiara, IT&C, transporturi, imobiliara, auto, servicii conexe afacerilor.

Moderate de analisti recunoscuti – Nenad Pacek, Fondator si Presedinte al Global Success Advisors si co-fondator al CEEMEA Business Group (sesiunea I) si Radu Soviani, Jurnalist cu o experienta de peste 15 ani in presa economica (sesiunea a II-a) – cele doua sesiuni ale evenimentului abordeaza in profunzime teme precum: investitii si finantare pentru o revenire economica sustenabila, (R)evolutie energetica, corporate business intelligence si inovatie sau recastigarea increderii consumatorului.

Tot in cadrul evenimentului, vor fi prezentate concluziile celui mai recent raport EY Romania, „A vision for growth”, pe baza caruia lideri ai companiilor de top vor discuta despre previziunile  in afaceri pentru anul 2015.

„<<CEO Conference – Shaping the future>> este un eveniment pe care il propunem top managerilor din dorinta de a crea un spatiu comun de dezbatere, propice schimbului de idei si identificarii de noi oportunitati de afaceri. Pentru elita business-ului romanesc, ne dorim sa cream in cadrul acestei conferinte o platforma de discutie privind provocarile pe care le intampina in afaceri, de interactiune cu analisti renumiti, cu lideri in afaceri la nivel local, national si international si de networking. Abordam o tematica vasta, esentiala pentru orice CEO ce trebuie sa dezvolte strategii intr-un context plin de provocari, politice sau economice, dar si de transformari profunde ale mediului de afaceri”,  spune Dumitru Ion, General Manager International Business Promotion.

Evenimentul este organizat in colaborare cu EY Romania, cu sprijinul partenerului principal: Orange, si al partenerilor: Bursa de Valori Bucuresti, SAS Romania, Nuclearelectrica, VISA Romania, Regina Maria, Regus, AirFrance|KLM, Automobile Bavaria, Ymens, TraducemBine, Leonidas, Blaxy, al organizatiilor: AmCham, FIC, British-American Chamber of Commerce, Transelectrica, A.F.E.E.R., Consiliul Fiscal, Kompass Romania si al partenerilor media: Agerpres, Agora, AvocatNet.ro, Business24, BusinessReview, CalendarEvenimente, Cariere, EvenimenteBiz, HotNews, Femei in Afaceri, Jurnalul de Afaceri, Magazinul Progresiv, Spatiul Construit, The Money Channel, Transilvania Business, Ziare.com

Pentru mai multe informatii despre agenda, vorbitori si inscrieri, va rugam sa accesati site-ul oficial al evenimentului: http://evenimente.doingbusiness.ro/mcr-events/2015

Despre Doingbusiness.ro

Doingbusiness.ro este un portal de afaceri dezvoltat de International Business Promotion (IBP), ce ofera utilizatorilor informatii depre oportunitatile din economia romaneasca precum si prezentarea principalelor companii active in fiecare domeniu. Proiectele IBP includ: publicatiile Romanian Business Digest si Major Companies in Romania in variante print si online incluse in portalul de afaceri www.doingbusiness.ro, servicii de agentie de evenimente, IBP Events (atat evenimente proprii, cat si pentru clienti), servicii de comunicare si direct marketing (call center, direct mailing, direct e-mailing, cercetare de piata etc).

Doingbusiness.ro este organizator al seriilor de evenimente: IMM ReStart – Resurse pentru dezvoltare (2014-2015) Economia Azi – Optiuni si oportunitati pentru IMM-uri (2013), Realitatea in Afaceri – Drumul catre performanta (2012), IMM Focus Regional (2011), Emerging Europe Energy Summit si Emerging Europe Investment Summit (2010).

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.