Conferinta publică „CuMinte la Dalai Lama” / 21 mai 2015

0

Conferința publică „CuMinte la Dalai Lama” va avea loc joi, 21 mai la Sala Studio a Universității Spiru Haret, începând cu ora 18:00 și va fi susținută de dna Irina Szasz, singurul jurnalist din România care a fost primit  de Sanctitea Sa  Dalai Lama, în Dharamsala, nordul Indiei. O întâlnire unică, o experiență care,  odată împărtășită, devine pretextul unei seri provocatoare.

Irina Szasz vine cu  povestea din culisele întâlnirii cu liderul mondial, vorbind despre drumul pe care l-a avut de parcurs pentru a face această întrevedere să se materializeze. Vor fi vizionate fragmente din filmul interviului și al întâlnirii.O seară ce se anuntă  a fi o fascinantă rememorare a unei povești excepționale, de neuitat, dintre un reporter și un simplu călugar budist, cum se prezintă modest în interviu Sanctitatea Sa Dalai Lama.

Conferinta_irina_szasz

            „CuMinte la Dalai Lama” este și numele cărții pe care Irina Szasz a publicat-o în urma acestei experiențe, care a apărut la editura Curtea Veche. O carte mărturisire, o dovada ca “drumul până la o țintă, este o călătorie în iad…”

             O conferință în care invitații speciali, spune Irina Szasz “… sunt curiozitatea, frica, disprețul, șansa și neșansa și într-un final… răsplata.Toate au fost personaje importante în călătoria mea…

Sunteți așteptați joi, în str. Ion Ghica nr 13, la parter, pentru a lua parte la povestea unei întâlniri. Intrarea este liberă.

Conferința publică „CuMinte la Dalai Lama” este organizată de Universitatea Spiru Haret cu sprijinul asociației Docuart.

 

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.