Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Conferința publică „Conduită etică a magistraților pentru consolidarea încrederii publice” , 22 octombrie

0

Programul Statul de Drept Europa de Sud-Est al Fundației Konrad Adenauer vă invită luni, 22 octombrie, la conferința publică „Conduită etică a magistraților pentru consolidarea încrederii publice”, avându-l ca invitat special pe domnul Diego Garcia-Sayan, Raportor Raportor Special al ONU pentru Independența Judecătorilor și a Avocaților.

Vor lua cuvântul:

Andrea Annamaria Chiș, judecător și membru al Consiliului Superior al Magistraturii din România
Laura Ștefan, expert anticorupție și membru fondator Expert Forum

Consilier prezidențial pentru politica internă, Laurențiu-Mihai Ștefan, va transmite mesajul președintelui Klaus Iohannis.

Discursurile invitaților vor fi urmate de o discuție deschisă despre integritatea judiciară și modalități de consolidare a încrederii publice, în cadrul căreia participanții sunt invitați să adreseze întrebări și să intre în dialog cu vorbitorii.

Evenimentul va avea loc luni, 22 octombrie, începând cu ora 18.30 în Aula Bibliotecii Universale Centrale Carol I (BCU) din București și va beneficia de interpretare simultană în limbile română și engleză.

Participarea la eveniment se face pe baza de înscriere, în limita locurilor disponibile, completând formularul de la adresa https://bit.ly/2ybx9kd până pe 19 octombrie.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.