Conferinta “Auto-cunoasterea si echilibrul interior in educatie”

0

Universitatea Spiru Haret, Editura Herald, Peace Revolution si Centrul Seeds for Happiness va invita pe 27 noiembrie, orele 19:00 – 21:00, la conferinta publica „Auto-cunoasterea si echilibrul interior in educatie”, sustinuta de calugarul buddhist Luang Phi Pasura.

Invitati speciali vor fi: Irina Szasz, jurnalist si scriitor si Mihai Popa-Radu, fondator Mindfulness Institute. Moderator: conf. univ. dr. Matei Georgescu, de la Universitatea Spiru Haret.

Acest eveniment este o continuare a seriei de conferinte initiate de conf. univ. dr. Matei Georgescu de la Universitatea Spiru Haret, denumita “Spiritualitatea in serviciul educatiei”, care se adreseaza publicului larg interesat de modul in care invataturile stravechi din diverse traditii spirituale, pot sprijini dezvoltarea umana contemporana.

Psihologia buddhista ofera tehnici simple si eficiente de reducere a stresului, cunoastere de sine, accesarea starii interioare de pace si armonie, cu efecte benefice demonstrate stiintific. Luang Phi Pasura va vorbi in cadrul acestei conferinte despre modul in care auto-cunoasterea si echilibrul interior contribuie la educatie, intr-un mod care aduce mai multa constienta, sanatate si implinire.

romaneste-afis-conf-autocunoastere-in-educatie-A3-CMYK-cu-text

DESPRE SPEAKER

Călugărul Luang Phi Pasura de la templul buddhist Dhammakaya (unul dintre cele mai mari temple budiste din Thailanda) are 36 de ani și practică meditația de când era copil, având o experiență de peste 25 de ani.

De șase ani lucrează în cadrul programului Peace Revolution, organizând workshop-uri și tabere de meditație în Thailanda, Europa, Africa, Asia, America Latină și Centrală.  Este de asemenea șeful departamentului de relații internaționale al templului Dhammakaya, având și o diplomă în relații internaționale și un doctorat în studii buddhiste.

Evenimentul are loc la Universitatea Spiru Haret (str. Ion Ghica 13, aproape de piata Universitatii din Bucuresti).

Intrarea libera!

DETALII DE CONTACT

Centrul Seeds for Happiness

021.3374822 sau 0760.907466

info@seedsforhappiness.ro

www.seedsforhappiness.ro

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.