Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Conferința pentru părinți – „Crizele de furie ale copiilor. Ghid pentru părinți” & Atelierul pentru copii – „Culorile lui Elmer”

0

Teatrul Ion Creangă organizează Conferința pentru părinți – „Crizele de furie ale copiilor. Ghid pentru părinți”
& Atelierul pentru copii – „Culorile lui Elmer”

Pericolul se apropie. Uneori îl poţi simţi de la distanţă, alteori nu ştii când a ajuns lângă tine.
Este criza de furie a celui mic, care nu îşi poate stăpâni emoțiile. Ce facem acum?

TIC _ Conferinta pentru parinti

Într-un prietenos cadru de dialog, Teatrul Ion Creangă invită părinții să participe la un nou eveniment dedicat lor: Conferința „Crizele de furie ale copiilor. Ghid pentru părinți”. Susținută de doi psihoterapeuți experimentați în psihologia copilului şi a relaţiilor de familie, Anca Ganciu şi Cătălina Hetel, conferința va avea loc sâmbătă, 16 aprilie, ora 11.00, la sediul Creart – Centrul de Creaţie, Artă şi Tradiţie al Municipiului Bucureşti (Piața Lahovari, nr. 7).

Pornind de la „Ce să faci… când îţi ieşi din fire. Ghid pentru copiii care nu-şi pot stăpâni furia”, cartea scrisă de dr. Dawn Huebner şi ilustrată de Bonnie Matthews, Anca şi Cătălina vor vorbi despre momentele de înverşunare şi mânie ale celor mai mici şi despre părinţii-genişti, care învaţă să dezamorseze crizele, supărările și nervii prin tehnici cognitiv-comportamentale.

Pentru copiii participanţilor la conferinţă, Teatrul Ion Creangă propune o plimbare prin curcubeu: atelierul „Culorile lui Elmer”. Condus de actrița Vera Linguraru, atelierul interactiv combină arta povestirii, teatrul și desenul, explorând aventurile simpaticului personaj imaginat de David McKee. Deşi Elmer nu e altceva decât un elefant, hăinuţele lui… diferite îi vor învăţa pe copii despre acceptare și prietenie. Atelierul este recomandat categoriei de vârstă 3-6 ani.

Aceasta este cea de-a treia întâlnire TIC pentru părinţi şi copii, după „Întrebări, dar mai mult răspunsuri” (octombrie 2015) şi „Cât de mult e prea mult? Educația – între dorințele părinților și nevoile copiilor” (ianuarie 2016).

Biletele pentru conferință sunt disponibile la Casa de Bilete a Teatrului Ion Creangă (Piața Amzei, nr. 13 – nr. tel. 0767.934.374) și în rețeaua Eventim, online pe www.eventim.ro și la magazinele partenere: Germanos, Domo, Vodafone, Orange, Librăriile Cărturești și Humanitas. Accesul copiilor la atelier este gratuit.

Mai multe informații sunt disponibile pe website-ul www.teatrulioncreanga.ro și Facebook.com/TeatrulIonCreanga.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.