Conferinta Nationala pentru Parinti: “Nevoile Copilului Supradotat. Scoala de Excelenta”

0

Conferinta Nationala pentru Parinti: “Nevoile Copilului Supradotat. Scoala de Excelenta” 14.06.2014
orele 10:00 – 12:30, Hotel Parliament, Bucuresti, str Izvor 106

bored_child_nu-ma-tineti-copy

Draga Parinte,
Copilul tau …

  • se plictiseste la scoala?
  • nu se simte inteles nici de majoritatea colegilor si nici de profesori?
  • de multe ori refuza sa invete mai ales la materiile la care profesorii sunt foarte stricti si cer ori sa stai in banca cuminte fara sa te manifesti, ori cer sa le raspunzi cuvant cu cuvant cum au predat ei, ca altfel esti taxat la nota?
  • nu se incadreaza in regulile impuse?
  • este considerat dificil si tratat ca atare?

Ai ajuns intr-un punct in care te simti depasit de evolutia copilului tau? Poate vrei sa stii daca e posibil sa fie un copil cu abilitati inalte? Copilul tau a parcurs teste de inteligenta si are rezultate de top?
Ai un copil care a parcurs testul de pe www.mintistralucite.ro?

Este posibil sa vrei mai mult pentru copilul tau!
Poti afla daca este un copil cu abilitati inalte, si poti afla ce nevoi speciale are.

Vino la Conferinta unde se pun bazele comunitatii de parinti ai copiilor supradotati si unde poti afla cum poti sa-i sustii adecvat evolutia.

Scopul conferintei:

• Intelegerea specificului, principiilor si instrumentelor educatiei diferentiate necesare copilului supradotat
• Nevoile speciale ale copilului supradotat
• Viziunea unei educatii timpurii de calitate
• Ce inseamna Scoala de Excelenta. Selectia Finala la Scoala de Excelenta
• Formarea comunitatii parintilor copiilor supradotati

 

Vor fi prezenti Specialisti ai Centrului Gifted Education.

Printre vorbitori:

  • Ramona Paduraru, Master trainer Gifted Ed
  • Lucia Avasan, inginer
  • Alexandru Preda, psiholog
  • Monica Gheorghiu, project manager
  • Visinel Balan, actor

Conferintele vor fi filmate si distribuite pe Youtube.
La o luna dupa incheierea conferintei se va realiza o runda de follow-up cu parintii fiind trimise pe email intrebari despre implementarea celor invatate.

Inscrieri

Costul conferintei: 65 lei/parinte sau 100 lei/ familie (mama + tata / bunicii).

  • Se achita prin PayU pana in data de 13.06 sau
  • direct in contul nostru Unicredit: prin sponsorizare, cu contract descarcabilclick aici.

Centrul Gifted Education
Cod Fiscal: 30151382
Cont IBAN in lei: RO71 BACX 0000 0008 0559 5000
deschis la Banca Unicredit Tiriac Bank, sucursala Drumul Taberei
Detalii plata: sponsorizare nume si prenume parinte

Conditie esentiala: punctualitatea – va rugam sa sositi cu minim 10 minute inainte de ora 10 am pentru verificarea inregistrarii. Cei intarziati nu vor putea intra in sala si sumele sponsorizate nu se returneaza.

Inscrierea pe Lista participanti

Dupa realizarea inscrierii, va invitam sa trimiteti un email la pr {at} giftededu.ro pentru trimiterea invitatiei si inscrierea pe lista participantilor.

Locatia

Hotel Parliament, Bucuresti, str Izvor 106, Sala etaj 9 − Parliament Panorama

Harta: click aici.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și aproape 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Allianz-Țiriac Management Conference, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum (Timișoara), “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.