Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Conferinta Nationala: “Mediul de excelenta creat cu metode inovative in educatia si dezvoltarea copilului”

0

28 Septembrie 2014, orele 10:00 – 15:30, Hotel Parliament, Bucuresti, str Izvor 106.

Dedicata: psihologilor, trainerilor, cadrelor didactice, consilierilor scolari, lucratorilor de tineret. Specialistii Centrului Gifted Education, InfoSPEED precum Alexandru Bordea, trainer Ramona Paduraru vor fi prezenti sa lucreze practic metode de educatie diferentiata impreuna cu publicul.

Mediul-de-Excelenta-al-Copilului-cu-abilitati-inalte_ok_500_02

Atentie!

Ai o metoda, un instrument inovativ de lucru cu copiii?

Vrei sa il faci cunoscut? Daca vrei sa fii selectionat trimite pana pe 20 septembrie la email ramona.ok [ a rond] giftededu.ro o descriere si noi te invitam sa il prezinti in cadrul conferintei! Participantii astfel selectionati sa isi prezinte metodele, participa gratuit.

Cele mai bune metode vor fi promovate ulterior de Centrul Gifted Education si sustinute la Scoala de Excelenta pentru copii supradotati de catre chiar initiatorii lor, in urma unei formari de specialitate.

Scopul conferintei:

  • Lucrul direct cu metode practice ale mediului de invatare diferentiat pentru copilul supradotat (procese, produse, continut si atmosfera de invatare diferentiata)
  • Metode prezentate de specialistii Centrului Gifted Education, InfoSPEED

Traineri:

 

Ce face aceasta conferinta sa fie diferita:

  • lucram cu adultii cu metodele pe care le utilizam in lucrul cu copiii supradotati pentru a simti pe viu, in mod direct, aspectele teoretice
  • facilitam intrarea in contact cu notiuni care pot transforma viziunea asupra invatarii
  • experimentati inversat piramida invatarii a lui Bloom, fiind provocati in formarea de abilitati de ordin superior, exact asa cum au nevoie copiii supradotati

Continut

10.00- 10.30 Deschidere Conferinta

10.30- 11.00 Metode practice utilizate in educatia copiilor supradotati

11.00- 11.30 Metode de invatare rapida InfoSPEED

11.30- 14.00 Prezentare Metode participanti: 15min/ participant

14.00- 14.30 Pauza si networking

14.30- 15.15 Evaluare

15.15- 15.30 Networking si inchidere

Inscrieri

Costul conferintei: 90 lei/ adult sau 120 lei/ grup 2 persoane

  • Se achita prin PayU pana in data de 25.09 sau
  • direct in contul nostru Unicredit: prin sponsorizare, cu contract descarcabil click aici.

Centrul Gifted Education
Cod Fiscal: 30151382
Cont IBAN in lei: RO71 BACX 0000 0008 0559 5000
deschis la Banca Unicredit Tiriac Bank, sucursala Drumul Taberei
Detalii plata: sponsorizare nume si prenume

Conditie esentiala: punctualitatea – va rugam sa sositi cu minim 10 minute inainte de ora 10 am pentru verificarea inregistrarii. Cei intarziati nu vor putea intra in sala si sumele sponsorizate nu se returneaza.

Adeverinte

Se ofera adeverinta de participare.

Inscrierea pe Lista participanti

Dupa realizarea inscrierii, va invitam sa trimiteti un email la pr {at} giftededu.ro pentru trimiterea invitatiei si inscrierea pe lista participantilor / sa telefonati la 0735 759 539.

Locatia

Hotel Parliament, Bucuresti, str Izvor 106, Sala etaj 9 − Parliament Panorama

Harta: click aici.

Conferintele din Septembrie sunt dedicate parintilor, si respectiv, profesorilor care lucreaza direct cu copiii supradotati. In fiecare clasa din Romania se gasesc 1-2 copii supradotati care se plictisesc, agonizeaza, sunt frustrati si nu stiu ca sunt supradotati si au pur si simplu nevoie de alt fel de educatie, o educatie diferentiata. Potrivit legii 17/2007, profesorii au nevoie sa se bucure de programe de perfectionare in domeniul psihopedagogiei tinerilor supradotati. Noi oferim aceasta formare de intelegere a specificului unui mediu de hranire necesar copilului supradotat acasa si la scoala, pentru a le usura munca. Vom lucra prin jocuri de relationare si vom experimenta principiul “Nature and Nurture”, vom explora prin lucru in echipa despre miturile despre “Excelenta”: „Ce este si ce nu este?”. Vom descoperi impreuna nevoile speciale ale copilului supradotat, viziunea unei educatii de durata, ce inseamna sa ai o relatie buna cu un copil supradotat si ne vom organiza pentru a forma comunitatea parintilor copiilor supradotati.

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.