Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Conferinţa Națională de Psihoterapie Experienţială şi Dezvoltare Personală Unificatoare

0

EDIȚIE ANIVERSARĂ ”Terapia Unificării – 20 de ani de psihoterapie românească”

Tema conferinței: „Confluențe și interferențe metodologice în procesul psihoterapeutic și în dezvoltarea personală

Ediţia a VIII-a, 3 – 4 Noiembrie 2018

Facultatea de Psihologie și Științele Educației, șos. Panduri 90, București, sect. 5

Cu bucurie vă invităm să luați parte la o manifestare academică deja cunoscută și apreciată de dumneavoastră, care anul acesta reunește în jurul unui prilej deosebit, specialiști consacrați și apreciați în domeniile lor de expertiză.

Ediția Aniversară ”Terapia Unificării – 20 de ani de psihoterapie românească” va reuni sub tema Confluențe și interferențe metodologice în procesul psihoterapeutic și în dezvoltarea personalăcercetarea, practica, ideile, inovațiile și provocările specialiștilor care au creat oferta de manifestări ale conferinței, în încercarea de a găsi un limbaj comun și elemente de noutate cât mai orientate către interesul beneficiarilor.

Metoda T.U. (Terapia Unificării) a deschis fenomenul psihoterapeutic experienţial – umanist în România și de peste 20 de ani asigură cadrul conceptual de formare profesională și dezvoltare personală în Psihoterapia Experiențială a Unificării, Consiliere Psihologică și Psihologie Clinică.

Ca de fiecare dată încercăm să sprijinim efortul colectiv de formare continuă al specialiştilor din domeniu, precum şi al celor din domeniile conexe (medical, educaţional, social). Ne adresăm cu deschidere şi căldură tinerilor aspiranţi la competenţa vocaţională de psihoterapeut, consilier psihologic sau trainer de dezvoltare personală, cât şi studenţilor, masteranzilor şi doctoranzilor.

Evenimentul de anul acesta se va orienta către câteva direcții semnificative:

  • deschidere și încurajarea dialogului și a creativității în îmbunătățirea serviciilor psihologice și terapeutice în interesul beneficiarilor

  • punctele cheie ale cunoașterii actuale din domeniul asistării psihologice și direcții inovative de dezvoltare

  • eficiența psihoterapiei: bârfe, snoave, șușanale (mituri, realități, cunoașterea actuală)

  • stimularea abordărilor interdisciplinare şi asociate;

  • asistarea complexă, holistică a problemelor şi provocărilor cu impact psihosomatic şi psihotraumatogen;

  • depășirea barierelor inter-profesionale în calea progresului domeniului asistării psihologice

Vă aşteptăm cu uşile minţii şi inimii larg deschise! Curiozitatea și deschiderea noastră sperăm să fie contagioase în efervescența unor subiecte atât de profunde. Sperăm să ne conectăm şi unificăm ideile şi eforturile pentru o dezvoltare profesională de calitate, sub semnul autenticităţii, realismului şi al responsabilităţii. Aşadar, sunteţi bineveniţi din toate direcţiile, în jurul “mesei rotunde” care îşi extinde graniţele la nesfârşit, în slujba cunoaşterii, sănătăţii, a vieţii şi a armoniei personale şi colective.

Conferinţa include prezentare de lucrări și postere, prelegeri, și 36 de workshop-uri. Programul complet şi alte detalii, găsiţi pe www.sper.ro/conferinta.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.