Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Conferinta Nationala de Medicina de Urgenta

0

CONFERINȚA NAȚIONALĂ DE MEDICINĂ DE URGENȚĂ – „URGENT MED EQUITY”
A VII-A EDIȚIE

In fiecare an, Asociatia Serviciilor de Ambulanta din Romania, in parteneriat cu Asociatia Societatea de Salvare Bucuresti, organizeaza Conferinta Nationala de Medicina de Urgenta, un eveniment de prestigiu pentru Medicina de Urgenta din Prespital, ce reuneste participanti de la serviciile de ambulanta, medici specialisti si primari din Medicina de Urgenta, Medicina de Familie, Cardiologie, Neurologie, Ortopedie, Ginecologie, sectiile UPU din spitale, medici primari, medici rezidenti, personal medical, dar si nume de referinta din Medicina Contemporana Autohtona si Internationala, remarcandu-se prin lectori de prestigiu atat din Romania, cat si din strainatate, adevarate personalitati din medicina.

Banner CNMU

Cea de-a VII-a editie a Conferintei Nationale de Medicina de Urgenta, organizata in perioada 1-4 septembrie 2016, in incinta Complexului Ana Hotels din statiunea montana Poiana Brasov, va avea loc intr-un moment special pentru Ambulanta din Romania, intrucat anul acesta implinim 110 ani de existenta.

Participantii la acest eveniment de referinta in medicina de urgenta, vor avea posibilitatea de a cunoaste numeroase personalitati din domeniu si de a face schimb de experienta. In plus, isi vor oferi sansa de a-si prezenta lucrarea in fata unui juriu de specialitate si de a primi un feedback constructiv. Nu in ultimul rand, Conferinţa va fi acreditată de catre Colegiul Medicilor din Romania si de Ordinul Asistenţilor Medicali şi Moaşelor, cu puncte EMC.

In cadrul aceluiasi eveniment, va fi integrata incheierea proiectului „Urgent Med Equity”, proiect finantat prin intermediul unui grant castigat de catre Asociatia Serviciilor de Ambulanta din Romania, in cadrul programului Erasmus+, Actiunea Cheie 3: Dialog structurat – intalniri intre tineri si factorii de decizie in domeniul tineret, contract 2015-2-RO01-KA347-015409. Acest proiect trateaza toate inechitatile din Medicina de Urgenta din prespital, avand ca obiective cresterea voluntariatului in cadrul Serviciilor de Ambulanta, dar si promovarea specializarii Medicina de urgenta, indeosebi cea din prespital, precum si realizarea de lobby pentru schimbarea legii 95/2006.

Anual, Conferinta Nationala de Medicina de Urgenta s-a dovedit a fi un eveniment asteptat si de un real succes. Prof. Dr. Dorel Sandesc, Secretar de stat in Ministerul Sanatatii, a afirmat, in 2015, ca „aceasta Conferinta are o caracteristica speciala, in sensul in care desfasoara un proiect in esenta sa motivational, incercand sa explice oamenilor, si mai ales acelora interesati dintre ei, despre ce este vorba in aceasta profesie extraordinara”.

Mai multe informatii pot fi gasite pe www.cnmu.ro.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 40 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.