Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Conferinta Managementul Performantei in Romania 2015

0

Mai sunt doar 10 zile in care poti prinde oferta Early Bird

Profesionistii in managementul performantei isi dau intalnire pe data de 19 noiembrie la Hotel Continental Forum Sibiu, in cadrul celei de-a V-a editii a Conferintei Managementul Performantei in Romania 2015. Tu te-ai înscris?

banner-CMPR-211x142Conferinta Managementul Performantei in Romania este un eveniment unic, care reuneste anual practicieni renumiti din companii de top, pentru a dezbate cele mai noi tendinte in managementul performantei, validate la nivel national si international. Ajunsa deja la a V-a editie, conferinta reuseste sa surprinda anual prin diversitatea subiectelor tratate si aplicabilitatea acestora, prin perspectivele variate abordate, dar si prin estimarea tendintelor viitoare in managementul performantei in Romania si la nivel international.

Printre temele abordate in cadrul conferintei mentionam:

  • Deschiderea catre schimbare – esentiala pentru un management competitiv
  • Adaptarea la reducerea echipei de lucru. Studiu de caz.
  • WCM – World Class Management – sistem coerent, practic si vizual de management al peformantei la nivel operational
  • Engagementul-motorul performantei
  • Pot fi motivati oamenii de vanzari cu obiective pe termen lung?
  • Millennials at Work

Din experienta cui vei invata?

In cadrul evenimentului vor lua cuvantul reprezentanti ai unor companii de top in managementul performantei, precum: BRD, Calitop, CRH Romania, FM Logistic, Grupul CityGrill, Hewlett Packard, Procter & Gamble, Sodexo, Saint-Gobain, The KPI Institute, Urgent Cargus, Valiant TMS Ro, Vivre Deco.

Pentru detalii referitoare la program, vorbitori, taxa de participare, reduceri si modalitati de inscriere, te invitam sa accesezi site-ul evenimentului: http://www.acumenintegrat.ro/conferinta-managementul-performantei-in-romania-2015/

Dacă te-am convins, asteptam sa ne contactezi pentru înscriere!

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.