Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Conferința Global Woman Empowerment in Business a marcat un an de la lansarea comunității Global Woman în România

0

Conferința internațională Global Woman Empowerment in Business a reunit la București nume importante din lumea de afaceri internaționale pentru a aniversa un an de când comunitatea Global Woman s-a lansat și în România.

În data de 24 noiembrie, la Capital Plaza Hotel, experți în business și femei-lider din mai multe colțuri ale lumii au împărtășit din experiențele și poveștile lor de succes.

În loc să caut resursele în afara companiei, le construiesc în interiorul echipei. Investesc în dezvoltarea personală a partenerilor mei din business pentru a crește împreună”, a spus Arjodita Mustali, consultant de afaceri din Albania și speaker în cadrul conferinței.

”Am învățat de la sora mea ce înseamnă să nu renunți. Atunci când am început amândouă primul business, mi-a spus să nu mă întorc acasă până când nu am depășit zero. Adică trebuia să fac măcar o vânzare în ziua respectivă pentru a depăși zero. Era o regulă de aur.”, a povestit Ellen Bjerkehag, fondator Raices Limited Suedia.

”Dacă nu îți place unde ești în viața ta, poți oricând să te muți, nu ești un copac. E timpul să lăsăm deoparte limitele pe care noi înșine ni le impunem”, a concluzionat Mirela Sula, fondatoarea comunității internaționale Global Woman.

Din panelul de speakeri au mai făcut parte Giovana Vega (Autor ”Trading for Women” – Olanda), Connie Lee-Bennett (CEO Meraki Group LTD – Franța), Oliver Perkins (Director Brainovate – Irlanda), Daniela Șerban (Președinte Asociația pentru Relații cu Investitorii la Bursă din România), Natasha Waldron (Fondator UKG Lifeskills – Marea Britanie) și mulți alții.

Global Woman Club este o rețea de networking pentru femei în business și antreprenoriat la nivel local, care își doresc să se extindă la nivel global. Conceptul a luat naștere în 2016 în Londra și până acum și-a deschis sucursale în 28 de orașe din 17 țări. În București, se organizează lunar evenimente de networking în cadrul Global Woman Club Bucharest.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.