CONFERINTA: George Roth: Startup, inovare si educatie in Silicon Valley

1

Vineri, 20.05.2016 incepand cu ora 19:00 Science HUB are placerea de a va invita la videoconferinta in care invitat este George Roth, consulul onorific al Romaniei in San Francico.

Sursa: aici.

Esti pasionat de tehnologie sau lucrezi la un proiect care poate schimba lumea? Atunci hai sa discutam despre tehnologie, inovare si rolul educatiei in Silicon Valley cu George Roth, consulul onorific al Romaniei in San Francisco, locul care guverneaza tot ce inseamna astazi inovare si tehnologie.

george-roth
Conferinta va aborda in prima parte aspecte ale educatiei in Statele Unite cu exemple de la universitatile din zona San Francisco (Berkeley, San Francisco, etc). Exemplele sunt ale unor studenti romani care se ocupa de cercetare in zona respectiva.

Partea a doua va aborda tematici de antreprenoriat si transfer tehnologic cu accent pe solutii inovatoare, programe de accelerare si comunitati de antreprenori atat romani cat si internationali in zona Silicon Valley.

Ultima parte este dedicata exclusiv intrebarilor din public iar in modul asta iti poti raspunde multor intrebari in mod direct.

George Roth este consulul onorific al Romaniei in San Francisco din 2006 si CEO Recognos Inc, brand care a fost adus si in Romania la Cluj. Principalul rol al unui consul onorific in SUA este să faciliteze legăturile culturale, economice și de altă natură între cele două țări, să colaboreze cu consulatele generale și cu ambasadele în promovarea României în SUA.

Agenda:

18:30-19:00 Primirea invitatilor

19:00-19:30 Videoconferinta George Roth

19:30-20:10 Intrebari din public live

20:10-20:30 Networking

Evenimentul are loc vineri, 20.05.2016 la TechHub in Bucuresti, strada Nicolae Filipescu, nr.39-41.

Inregistrarea este gratuita dar obligatorie la urmataorea adresa.

https://www.eventbrite.com/e/startup-inovare-si-educatie-in-silicon-valley-tickets-25416603746

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine aproape 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele informații care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. 12 ani De Bine despre România.

Un comentariu

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.