Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Conferinţa final proiect „Aleg să mă implic. STOP Bullying!”

0

Asociaţia SPRING, în parteneriat cu Asociaţia STAGE ONE PRODUCTION şi Asociaţia DIRECT vă invită la conferinţa ce va marca finalul proiectului „Aleg să mă implic. STOP Bullying!”, organizată vineri, 27 martie 2015, între orele 13:30 şi 18:00 în sala de festivităţi a Colegiului Naţional „Mihai Viteazul” din Bucureşti. Evenimentul se adresează atât profesorilor, consilieri şcolari, psihologilor şi altor profesionişti din instituţii de invăţământ şi din organizaţii publice şi private ce derulează sau sunt interesate să iniţieze proiecte similare, cât şi elevilor şi părinţilor acestora.

Logo_proiect_AlegSaMaImplic_STOP_Bullying

Bullying-ul este o formă de violenţă ce apare atunci când o persoană sau un grup de persoane agresează fizic, verbal şi/sau psihologic o altă persoană care nu se poate apăra. Fenomenul se înregistrează cu precădere în rândul copiilor şi adolescenţilor şi este cel mai adesea reprezentat drept un tip de violenţă în şcoli.

Proiectul „Aleg să mă implic. STOP Bullying!” şi-a propus să contribuie la prevenirea şi combaterea bullying-ului prin organizarea de activităţi educative non-formale adresate elevilor, profesorilor, consilierilor şcolari şi poliţiştilor. Iniţiativa este implementată de Asociaţia SPRING în parteneriat cu Asociaţia STAGE ONE PRODUCTION şi Asociaţia DIRECT în perioada 1 octombrie 2014 – 31 martie 2015, în Bucureşti.

Conferinţa va cuprinde prezentări de bune practici privind implicarea instituţiilor publice şi a organizaţiilor neguvernamentale în prevenirea şi combatarea bullying-ului în rândul copiilor şi adolescenţilor, precum şi prezentarea principalelor rezultate obţinute în proiectul „Aleg să mă implic. STOP Bullying!”. De asemenea, participanţii vor putea viziona reprezentaţia piesei de teatru „STOP Bullying!” create în proiect şi se vor putea implica activ într-o dezbatere de tip World Cafe cu tema „Contribuţia noastră în prevenirea şi oprirea bullying-ului”. La eveniment va exista şi un punct de informare unde instituţiile şi organizaţiile ce au implementat proiecte despre bullying şi alte forme de violenţă în şcoli pot expune materiale de prezentare a iniţiativelor derulate.

Pentru mai multe informaţii despre proiect, agenda conferinţei şi lista vorbitorilor care vor participa la eveniment, vă invităm să accesaţi website-ul Asociaţiei SPRING www.asociatiaspring.ro şi pagina de Facebook Aleg să mă implic. STOP Bullying Persoanele interesate să se înscrie la conferinţă, inclusiv la punctul de informare, sunt invitate să ne trimită un e-mail pe adresa andreea.romeghe@gmail.com până joi, 26 martie 2015.

 

Proiectul „Aleg să mă implic. STOP Bullying!” este realizat cu sprijinul financiar al Fondului pentru Inovare Civică, program finanţat de Trust for Civil Society in Central and Eastern Europe, sponsorizat de Raiffeisen Bank, administrat de Fundaţia pentru Dezvoltarea Societaţii Civile.

 

O inițiativă a Fundației pentru Dezvoltarea Societății Civile

 

Susținut de:                               Sponsorizat de :                                    

 

Susţinătorii proiectului:

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.