Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Conferinta europeana “The Volunteer Manager: Key to Excellency in Volunteer Management”

0

In perioada 7-8 aprilie 2016, la Bucuresti, se desfasoara conferinta europeana „The Volunteer Manager: Key to Excellency in Volunteer Management”, care reuneste 120 de reprezentanti ai organizatiilor care lucreaza cu voluntari in Romania si reprezentanti ai centrelor de voluntariat membre CEV – Centrul European de Voluntariat (www.cev.be), reteaua europeana cu peste 80 de centre de voluntariat nationale, regionale si locale si alte structuri de suport pentru voluntariat.

unnamed

Evenimentul are loc la Hotel Marshal Garden, Calea Dorobantilor nr. 50B, Bucuresti, si este organizat de Pro Vobis – Centrul National de Resurse pentru Voluntariat si partenerii sai. Agenda conferintei este disponibila online la…afla mai multe.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.