Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Conferința: Creșterea economiei românești prin dezvoltarea IMM-urilor

0

Fundația Friedrich Naumann pentru Libertate (FNF) și Centrul pentru Analiză și Dezvoltare Instituțională Eleutheria (CADI) Vă invită la Conferința:

Creșterea economiei românești prin dezvoltarea IMM-urilor

Marți, 22 septembrie 2015, la Hotelul Athenee Palace Hilton, Str. Episcopiei 1-3, între orele 16:00-18:00.

Contextul internațional actual este marcat de încetinirea creșterii marilor economii ale lumii și instabilitate. Într-un asemenea climat incert este cu atât mai multă nevoie ca antreprenorii să își exercite talentele în deplină libertate economică, socială și politică.

În acest scop, participanţii la conferinţă vor avea prilejul să dezbată împreună cu vorbitorii – reprezentanţi de marcă ai mediilor guvernamental şi nonguvernamental – problemele cele mai frecvente pe care le întâmpină și să identifice soluțiile cele mai adecvate în plan normativ și al politicilor publice.

Conferința este adresată antreprenorilor, reprezentanților IMM-urilor și presei, membrilor asociațiilor profesionale sau de afaceri și tuturor celor interesați.

Evenimentul este organizat în cadrul Freedom Week, program al Fundației Friedrich Naumann pentru Libertate și susținut de CADI-Eleutheria.

FNF este fundația politică liberală din Republica Federală a Germaniei. Scopul activității sale este ca principiul libertății să devină valid pentru demnitatea tuturor oamenilor din toate părțile societății, în Germania și în lume. Prin dezvoltarea proiectelor sale statutare, FNF contribuie la modelarea viitorului.

logo naumann

CADI-Eleutheria are ca scop fundamentarea valorică și instituțională a unei societăți libere și prospere în România. Fundația realizează numeroase proiecte și programe în aria dezvoltării resurselor umane care urmăresc atât cultivarea gândirii antreprenoriale și economice, cât și utilizarea sa ca principalul mijloc pentru incluziunea socială.

logo cadi

PROGRAM

Creșterea economiei românești
prin dezvoltarea IMM-urilor

16.00 – 16.15 Bun-venit din partea FNF
Daniel Kaddik, directorul FNF pentru Sud-Estul Europei

Bun-venit și prezentarea concluziilor mesei rotunde,
Horia Terpe, director, Centrul de Analiză și Dezvoltare Instituțională Eleutheria (CADI)

16.15 – 17.15 Moderator: Valentin M. Ionescu, Unic Management Consulting, inițiator al Școlii de Afaceri

Panel: Andrei Gerea, Ministrul Economiei

Bogdan Oltean, Viceguvernator al Băncii Naționale a României

Catalin Beciu, Secretar de Stat pentru IMM-uri

17.15 – 18.00 Q&A

18.00 – 19.00 Cocktail

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.