Conferinţa Aventura Manifestări / sâmbătă, 27 iunie

0
În fiecare moment, clipă de clipă, respiraţie cu respiraţie, suntem puşi faţă în faţă cu alegeri. De la cele mai simple (ce sa mănânc astăzi, cu ce sa ma imbrac) şi până la cele mai complexe (cum sa reacţionez la acest lucru…, cum sa mă comport…) şi de la cele conştiente la cele cu totul automate…
Filozofii s-au preocupat mereu de chestiunea alegerilor şi de modul în care acestea ne determina evoluţia şi destinul. Alegerile legate de ceea ce gândim, de ceea ce spunem şi de ceea ce facem. Gândul, verbalizarea sa şi acţiunea care le succede. Vorba lui Nietzsche – „oare chiar nu puteam să tac din gură?” Oare de câte ori nu ne-am întrebat fiecare dintre noi acest lucru aparent banal?
11 Aventura Manifestarii Bucuresti
Conferinţa Aventura Manifestării este ocazia prin care se pot observa tiparele şi apoi se pot aduce potenţialităţile încă nemanifestată în planul tangibil. Este o aventură a cunoaşterii şi o explorare a potenţialelor deja manifestate, pentru că orice manifestare presupune, la un moment dat, alegeri. Poţi alege să fii conştient de propriile alegeri, să fii tu însuţi, cu bune şi cu rele şi de a îndrepta în timp „relele”.
Este mult mai uşor să manifeşti  ceea ce vrei atunci când eşti fericit şi imposibil să manifeşti ceea ce vrei, atunci când eşti mânios. Şi până la urmă ce poţi să faci când cineva nu se „ridică” la aşteptările tale?
Timpul este scurt si viaţa este supusă impermanenţei. Tu ce alegi?

Conferinţa Aventura Manifestării va avea loc la Camera de Comerţ şi Industrie a României, Bd.Octavian Goga nr. 2, Bucureşti, Amfiteatrul Ioan Cuza, pe 27 iunie 2015, între orele 11.00-16.00.

Mai multe despre Aventura Manifestarii în articolul de pe blog.
Detalii pentru înscriere aici 

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează