Conferinta „Arta imbratiseaza brandurile” ajunge la a treia editie.

0

Joi 2 noiembrie 2017 incepand cu ora 12.00 la ARCUB Hanul Gabroveni ne intalnim pentru al treilea an consecutiv pentru a discuta despre comunicarea brandurilor comerciale prin intermediul brandurilor culturale.

Subiectele pe care le vom discuta vor trata: evolutia consumului de evenimete culturale, branduri culturale romanesti de referinta precum si branduri care au ales sa comunice prin cultura.

Vorbitorii care si-au confirmat prezenta sunt: Mihaela Paun- ARCUB, Razvan Popovici- SoNoRo, Olivia Stapley- Haferland, Tudor Reu- Les films de Cannes a Bucharest, Ioana Ciocan- ArtSafari, Corina Vasile- Raiffeisen Bank,

Simona Ghimpe- Automobile Bavaria si Valentina Vesler- Valvih Holding.

Organizator al conferintei Arta imbratiseaza brandurile este kculture.

Parteneri ai acestei editii: ARCUB, Raiffeisen Bank, KinderCountry, Persil, Staropramen si Saeco.

Mai multe detalii gasiti pe:

http://kculture.ro/category/evenimente-conferinte-kculture/

 

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine aproape 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele informații care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. 12 ani De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.