Conferinta „Antreprenoriatul in contextul crizei economice”, Bucuresti, joi 21 iunie 2012. PARTICIPARE GRATUITA!

0

Ne face placere sa va invitam la conferinta organizata de CADI-Eleutheria si partenerii sai:

Antreprenoriatul in contextul crizei economice, care va avea loc joi, 21 iunie, la Bucuresti la hotelul Novotel, sala Paris, intre orele 9:00-14:00.

Conferinta este adresata antreprenorilor, managerilor din IMM, membrilor asociațiilor profesionale sau de afaceri.

Gasiti atasat Invitatia si Formularul de inscriere. Participarea se face in baza completarii formularul de la acest link:

antreprenorieuropeni.ro/conferinta-antreprenoriatul-in-contextul-crizei-economice2

Termen limita de completare miercuri seara, 20 iunie 2012.

DETALII DESPRE AGENDA EVENIMENTULUI AICI.

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează