Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Concursurile profesionale Continental Hotels

0

Si in anul 2012 Continental Hotels organizeaza, pentru a XI-a oara consecutiv, deja traditionalele concursuri profesionale:

Cea mai buna echipa de servire(vineri, 2 noiembrie, ora 18 :30) la Hotel Ibis Parlament

“Cel mai bun bucatar” (sambata, 3 noiembrie, ora18:00) la Grand Hotel Continental

Tema ambelor concursuri pe care se bazeaza probele de anul acesta este “All around the world” inspirandu-ne din tema revelionului 2013 organizat de Continental Hotels “Ocolul pamantului in…8 ore”. Concurentii vor juca rolul unor “ghizi” gastronomici si ai ospitalitatii atat pentru juriu, cat si pentru public. Tarile de destinatie pentru aceasta calatorie, tarile mentionate si in descrierea probelor de concurs sunt: Franta, Italia, Rusia, Grecia, Spania, Statele Unite ale Americii, Mexic, Turcia, China, Liban, Japonia.

Astfel au fost concepute atat probe teoretice dar si practice pentru a demonstra creativitatea, originalitatea si pasiunea fata de meseria practicata, din care putem enumera: prepararea unui cocktail, prepararea unui produs pe baza de cafea sau  degustari la Cea mai buna echipa de serviresau realizarea unor preparate culinare cu nume sugestive precum “Turnul Babel”,  “Mapping flavours”, “Mondo” sau “Sweetland” la “Cel mai bun bucatar”.

 

Din echipele de jurizare fac parte:

La concursul “Cel mai bun bucatar”: Radu Enache – Presedinte&Director General Continental Hotels; Gabriela Berechet – Expert/trainer culinar; J.A. Grumbach – Conseiller Gastronomique du Bailliage National de Roumanie, Chaine des Rôtisseurs; Cezar Munteanu – Maestru in arta culinara; Cornelia Ghisoi – Maestru in arta culinara, membru WACS; George Butunoiu – blogger Restograf

La concursul “Cea mai buna echipa de servire”: Radu Enache – Presedinte&Director General Continental Hotels; Cornelia Toma – Trainer, expert bar si restaurant; Catalin Paduraru – critic  vin, Vinexpert, Fondator al Asociatiei Somelierilor si Barmanilor din Romania; Bebi Oprea – Bar Academy, barman consultant; Costin Gache – Barmania, barman consultant; Catalina Matei – Senior Editor HRB Expert

Pe rand, in cele doua zile, vom creea o atmosfera de spectacol pentru care am pregatit concursuri surpriza, momente artistice  dar si o competitie antrenanta, gandita pentru a stimula dorinta continua de perfectionare.

Despre Continental Hotels

Continental Hotels are o traditie de peste 20 de ani pe piata turistica din Romania. Inca de la inceput obiectivele companiei au avut in vedere furnizarea de servicii hoteliere pentru segmentul turismului de afaceri.

In prezent, Continental Hotels este cel mai mare lant hotelier romanesc ce acopera piata de lux, de business si cea economy, oferind, in acelasi timp, o gama completa de servicii si pentru segmentul MICE.

Portofoliul Continental Hotels cuprinde urmatoarele branduri proprii: Grand Hotel Continental (*****), Continental Forum(****), Continental(***), Hello Hotels(**), Concerto Restaurant, Balkan Bistro, Mondo Restaurant, Victoria Club , Tekaffe. Continental Hotels detine si 4 hoteluri Ibis in Romania aflate in managementul grupului Accor.

Orasele in care Continental Hotels este prezent sunt: Bucuresti, Arad, Oradea, Sibiu, Constanta, Tirgu Mures, Drobeta Turnu Severin si  Suceava, totalizand peste 1860 de camere.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.