Concursul naţional Tinerii Ambasadori în Lupta cu Schimbările Climatice își premiază câștigătorii

0

Câștigătorii celei de-a patra ediții a concursului național Tinerii Ambasadori în Lupta cu Schimbările Climatice vor fi premiați miercuri, 17 decembrie 2014 într-o gală festivă ce se va desfășura în prezența Ambasadorului Regatului Norvegiei la București, Excelența Sa Doamna Tove Bruvik Westberg, în incinta Muzeului Botanic din cadrul Grădinii Botanice „D. Brandza” a Universităţii din Bucureşti, de la ora 10.

1465133_362406593956540_4579836454295816925_n

În cadrul acestui eveniment 5 elevi de gimnaziu vor fi nominalizaţi drept „Ambasadori” ai României în lupta cu schimbările climatice și vor fi recompensaţi cu premii constând în tablete PC, cărți, DVD-uri şi alte materiale educative.

Participanții la concurs provin din toată țara și au fost chemați să-și folosească imaginația pentru a crea o campanie de informare asupra efectelor produse de schimbările climatice şi a modului de combatere a acestora. Mesajul lor este transmis prin intermediul a diverse lucrări sub formă de postere, tipărituri, tricouri, tablouri, filmuleţe, colaje și altele.

Aplicațiile sunt expuse pe pagina de Facebook a proiectului: https://www.facebook.com/tineriiambasadori .

Lucrările finaliștilor și ale câștigătorilor vor apărea în broșura dedicată concursului ce va fi distribuită în școlile din România.

Fundaţia TERRA Mileniul III în parteneriat cu asociaţiile Prietenii Pământului din Galaţi şi Clubul de Ecologie şi Turism Floarea Reginei Sinaia implementează în perioada iulie 2014 – decembrie 2015 proiectul Tinerii Ambasadori în Lupta cu Schimbările Climatice, proiect finanţat prin granturile SEE 2009 – 2014, în cadrul Fondului ONG în România, în valoare de 139.485 euro, din care 14.580 euro reprezintă contribuție proprie.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 16 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.