Concursul naţional Tinerii Ambasadori în Lupta cu Schimbările Climatice 2017

0

Concursul naţional Tinerii Ambasadori în Lupta cu Schimbările Climatice 2017 își premiază câștigătorii, joi 8 iunie 2017, la Hotel Minerva din București

Câștigătorii celei șasea ediții a concursului național Tinerii Ambasadori în Lupta cu Schimbările Climatice vor fi premiați joi, 8 iunie 2017 într-o gală festivă ce va beneficia de prezența Excelentei Sale, Doamna Ambasador Stella Ronner Grubacic, Ambasadorul Olandei in Romania si va avea loc de la ora 10 la Hotel Minerva din București, (strada General Gheorghe Manu, nr 2-4, sector 1).

În cadrul acestui eveniment 5 elevi de gimnaziu vor fi nominalizaţi drept „Ambasadori” ai României în lupta cu schimbările climatice și vor fi recompensaţi cu premii constând în tablete PC, materiale educative si alte gadgeturi.

Concursul „Tinerii Ambasadori în Lupta cu Schimbările Climatice” s-a desfășurat la nivel național, în perioada 1 aprilie 2017 – 26 mai 2017 și a fost dedicat elevilor de gimnaziu.

Participanții la concurs au fost chemați să-și folosească imaginația pentru a crea o campanie de informare asupra efectelor produse de schimbările climatice şi a modului de combatere a acestora. Mesajul lor este transmis prin intermediul a diverse lucrări sub formă de postere, tipărituri, tricouri, tablouri, filmuleţe, colaje și altele.

Peste 180 de lucrări au fost înscrise în competiţie. Lucrările care au ajuns în finala pot fi vizulizate pe pagina de internet a proiectului http://eschools.ro/album-foto-finalisti/index.html .

Concursul face parte din proiectul cu același nume derulat în perioada noiembrie 2016 – iunie 2017 de TERRA Mileniul III cu sprijinul financiar al Profi România în cadrul programului „Împreună cu tine, Profi salvează destine”, Ambasadei Olandei în România și Moore Stephen KSC

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine aproape 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele informații care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. 12 ani De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.