Concursul National RoboChallenge, etapa locala Bucuresti, 2013

0

Continuand traditia, echipa ETTI Robochallenge, in colaborare cu Liga Studentilor Electronisti, organizeaza in luna aprilie, a anului 2013 , etapa locala – Bucuresti  a Concursului National de robotica, RoboChallenge, concurs gazduit de Facultatea de Electronica, Telecomunicatii si Tehnologia Informatiei.

Inscrierile pentru aceasta editie s-au deschis, iar restrictia de participare este ridicata. De aceeasta data, elevii si studentii nu sunt singurii care pot participa, ci si alti doritori, iar probele sunt la alegere. Pentru participantii din Bucuresti, inscrierile sunt deschise pana la data de  1 APRILIE 2013.

A  VI-a editia RoboChallenge va debuta cu o premiera: vor exista sase probe de concurs. Acestea sunt: Sumo, Mini-Sumo, Micro-Sumo, Robo Fotbal, Line Follower Clasic si, nu in ultimul rand, Line Follower Enhanced.

Probele de Robo Sumo, Mini-Sumo si Micro-Sumo se vor desfasura dupa regulamentul international, iar in cazul competitiei de Sumo, ringul va fi metalic. Proba de Robo Fotbal va pune fata in fata 2 roboti, intr-o arena cu 12 bile, iar acestia vor trebui sa marcheze cat mai multe goluri. Proba de Line Follower si Line Follower Enhanced se va adresa in special elevilor de liceu, avand un grad de dificultate mai scazut.

Concurentii vor putea participa la orice proba din concurs, cu cate un robot, iar probele vor fi independente una fata de cealalta. Astfel, participantii au ocazia sa isi puna in practica inventivitatea, imaginatia si, in special, cunostintele in domeniu.

poza 2

Inscrieri la adresa: inscriere@robochallenge.ro

Website:  www.lse.org.ro,  www.robochallenge.ro

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează