Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Concursul National RoboChallenge, etapa locala Bucuresti, 2013

0

Continuand traditia, echipa ETTI Robochallenge, in colaborare cu Liga Studentilor Electronisti, organizeaza in luna aprilie, a anului 2013 , etapa locala – Bucuresti  a Concursului National de robotica, RoboChallenge, concurs gazduit de Facultatea de Electronica, Telecomunicatii si Tehnologia Informatiei.

Inscrierile pentru aceasta editie s-au deschis, iar restrictia de participare este ridicata. De aceeasta data, elevii si studentii nu sunt singurii care pot participa, ci si alti doritori, iar probele sunt la alegere. Pentru participantii din Bucuresti, inscrierile sunt deschise pana la data de  1 APRILIE 2013.

A  VI-a editia RoboChallenge va debuta cu o premiera: vor exista sase probe de concurs. Acestea sunt: Sumo, Mini-Sumo, Micro-Sumo, Robo Fotbal, Line Follower Clasic si, nu in ultimul rand, Line Follower Enhanced.

Probele de Robo Sumo, Mini-Sumo si Micro-Sumo se vor desfasura dupa regulamentul international, iar in cazul competitiei de Sumo, ringul va fi metalic. Proba de Robo Fotbal va pune fata in fata 2 roboti, intr-o arena cu 12 bile, iar acestia vor trebui sa marcheze cat mai multe goluri. Proba de Line Follower si Line Follower Enhanced se va adresa in special elevilor de liceu, avand un grad de dificultate mai scazut.

Concurentii vor putea participa la orice proba din concurs, cu cate un robot, iar probele vor fi independente una fata de cealalta. Astfel, participantii au ocazia sa isi puna in practica inventivitatea, imaginatia si, in special, cunostintele in domeniu.

poza 2

Inscrieri la adresa: inscriere@robochallenge.ro

Website:  www.lse.org.ro,  www.robochallenge.ro

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.