Concursul literar national “Incubatorul de condeie”

1

AdLittera a lansat azi, 19 septembrie 2011, cea de-a doua editie a concursului literar national “Incubatorul de condeie”, Concursul se va desfasura in mediul online in perioada 19 septembrie-19 noiembrie 2011, competitie anuala ce este adresata amatorilor de creatie literara.


Concursul este structurat pe doua sectiuni – Poezie si Proza scurta.

Vor fi premiate in data de 19 noiembrie 2011, intr-un cadru festiv, cele mai creative, originale si inovative lucrari. Juriul este compus din scriitori profesionisti, din specialisti in comunicare si din „condeiele” care s-au facut remarcate la editia anterioara a concursului.

Creatiile premiate vor fi publicate in Antologia IDC de catre editurile partenere ale AdLittera. La a II-a editie, premiul special este asigurarea unui loc in Tabara de creatie „DeBOOT CAMP IDC”, ce va fi organizata in vara anului 2012. In paralel cu desfasurarea concursului, scriitorii amatori inscrisi in concurs vor putea participa in fiecare sambata, in perioada 1 octombrie-12 noiembrie 2011, la Bucuresti, la o serie de ateliere de creatie literara, coordoonate de scriitoarea Monica Ramirez.

De asemenea, in paralel, vor fi organizate si concursuri literare pe retelele de socializare Facebook precum si pe Google+ pentru castigarea participarii la aceste atelierele creative.

AdLittera este un proiect cultural, indeplinind funcțiile unei agenții culturale, toate programele sale avand componente de educare prin cultura si prin arta. Proiectul promoveaza si dezvolta campanii de cultura literara si c auta surse de finantare pentru proiecte editoriale.

Conceptul, planificarea actiunilor si comunicarea publica sunt gestionate de catre d’Avid Boutique, atelier de branding si comunicare vizuala. Fundatia pentru Tineret DANUBIUS este organizatia care a pus la dispozitie platforma desfasurarii competitiei.

Mai multe informatii despre concurs pot fi accesate la adresa www.idc.adlittera.com.


Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Un comentariu

Comentează