Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Concursul internațional de robotică ROBOCHALLENGE 2015

0

Concursul internațional de robotică
ROBOCHALLENGE 2015
ediția a VIII-a

În perioada 31 octombrie – 01 noiembrie, Liga Studenților Electroniști şi ETTI Robochallenge, în parteneriat cu Facultatea de Electronică, Telecomunicații și Tehnologia Informației din cadrul Universității Politehnica București, organizează a VIII-a ediție a concursului internaţional de robotică, Robochallenge 2015, adresat tinerilor pasionați de robotică.

robo_cover_2k15

Reunind anual peste 200 de participanți din peste 3 țări, Robochallenge este, la ora actuală, cel mai mare concurs de robotică din România, reușind să creeze o comunitate a electroniștilor cu adevărat pasionați și să trimită adevărați campioni peste hotare pentru a ne reprezenta țara la competiția de MegaSumo.

La Robochallenge, accentul este pus pe partea practică a lucrurilor, concursul reprezentând o experiență inedită pentru participanţi: în afară de a conduce robotul, sunt necesare repararea micilor defecțiuni ce pot apărea chiar înaintea unui meci, programarea robotului și, poate ceea ce face diferența complet, înțelegerea strategiilor celorlalte echipe pentru succesul propriei echipe.

Concursul cuprinde un număr de 10 probe (Mega Sumo, Mini Sumo, Micro Sumo, Labirint, Fotbal, Line Follower, Line Follower Enhanced, Air Race, Freestyle Showcase, Humanoid Robot) pentru ca orice pasionat să găsească ceea ce i se potrivește cel mai bine. Probele sunt menite să stârnească imaginația concurenților, să provoace și să sprijine inițiative ale actualilor sau viitorilor ingineri, încurajând punerea ideilor în aplicare.

Înscrierile în competiția în care distracția se îmbină cu știința sunt deschise atât studenților, cât și elevilor, până pe 15 octombrie 2015. Poți participa singur, dar și în echipă, iar regulamentul și mai multe detalii pentru înscriere poți găsi pe www.robochallenge.ro.

Pune-ți imaginația la contribuție, înscrie-te în competiție, construiește-ți robotul și alătură-te cel uimai mare concurs de robotică din România!

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.