Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Concursul internațional de robotică ROBOCHALLENGE 2015 ediția a VIII-a

0

În perioada 31 Octombrie – 01 Noiembrie, Liga Studenților Electroniști și ETTI Robochallenge, în parteneriat cu Facultatea de Electronică, Telecomunicații și Tehnologia Informației din cadrul Universitătii Politehnica București, organizează a VIII-a ediție a Concursului Internațional de Robotică, Robochallenge 2015, adresat tinerilor pasionați de robotică, eveniment ce va avea loc în cadrul Facultății de Electronică, Telecomunicații și Tehnologia Informației (București).

Cu o tradiție de peste 7 ani, Robochallenge a devenit cea mai mare competiție de robotică din România, adunând ediție cu ediție, peste 200 de concurenți, totalizând un număr de peste 700 de roboți, din diverse colțuri ale lumii. Printre participanții deja înscriși la această ediție se numără și echipe din Mexic, Turcia sau Brazilia.
Așa cum ne-a obișnuit, și în acest an Robochallege aduce în prim plan și câteva surprize. Competiția va consta într-un număr de 10 probe, printre care și probe noi precum Air Race sau Robot Humanoid, orice pasionat putând alege ceea ce i se potrivește cel mai bine. Începând cu această ediție, Concursul Internațional de Robotică Robochallenge este onorat să anunțe un parteneriat cu Fujisoft Incorporated. Premiile oferite constau în 3 invitații pentru câștigatorii probei Mega Sumo în Tokio, Japonia, timp de 7 zile în vederea participării la concursul internațional All Japan Robot-Sumo Tournament.

Deoarece Robochallenge este un proiect în curs de dezvoltare, un real sprijin îl reprezintă partenerii concursului: Gold – TME, HP, JSumo, Microchip, Silver – Brainspotting, IBM, TV Giurgiu, Bronze – Cisco, Teatrul Evreiesc, Infineon, Atelier 13, alături de susținători – UNSR, Redbull. De asemenea, printre cei care asigură vizibilitatea concursului în presă și în mediul online se numără Jurnalul de Afaceri, Știință&Tehnică, ITChannel, Agora, România Pozitivă, revoBlog, IQool, Cariere Online, TV City, bucuresteni.ro, studenții.ro ziare.com, inOras.ro sau vinsieu.ro

Înscrierile pentru competiția în care distracția se îmbină cu știința sunt deschise atât studenților și elevilor, cât și oricăror pasionați de robotică până pe 15 octombrie 2015. Poți participa singur, dar și în echipă, iar regulamentul și mai multe detalii pentru înscriere poți găsi pe Eroare! Referinţă hyperlink incorectă.. Pune-ți imaginația la contribuție, înscrie-te în competiție, construiește-ți robotul și alătură-te celui mai mare concurs de robotică din România!

Alătură-te celui mai mare concurs de robotică din România!
#Robochallenge2015

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.