Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Concurs pentru restaurante: “Si eu susțin tradiția culinară românească!”

0

 

Promovează-ți restaurantul, gratuit, timp de o lună, în cadrul proiectului “Descoperă tradițiile culinare românești!”!

  • Reprezinți un restaurant cu specific românesc (sau ai cel puțin 50% produse românești)?
  • Iți plac produsele tradiționale, pregătite “ca la mama acasă” și dorești să le promovezi?
  • Dorești promovare gratuită în toate materialele proiectului, acoperire media amplă (peste 200 articole/ luna) și sprijinul celor 47 de parteneri media ai proiectului?
  • Esti pregătit să găzduiești un eveniment tradițional care să-ți aducă vizibilitate și clienți?

Înscrie-te la concursul “Și eu susțin tradiția culinară românească!” și poți câștiga o lună de promovare gratuită, prin intermediul proiectului “Descoperă tradițiile culinare românești!”, derulat de agenția de comunicare Russenart Communications, în perioada februarie – decembrie 2013!

Condiții de participare

  • Local situat în București
  • Spațiu suficient de mare pentru a găzdui un eveniment la care să participe minim 40 de persoane
  • Personal calificat care să poată prepara rețete tradiționale în fața camerei de luat vederi
  • Disponibilitatea de a include in meniu (o parte dintre) rețetele tradiționale promovate în cadrul proiectului
  • Seriozitate

Înscriere: în perioada 15 – 20 aprilie 2013

În urma concursului, 8 restaurante vor fi selectate pentru a fi promovate în cadrul proiectului “Descoperă tradițiile culinare românești!” și pentru a găzdui activități și evenimente care să le aducă vizibilitate ăi clienți!

Lunar, bucătarii restaurantelor selectate vor fi filmați și fotografiați în timp ce prepară rețetele tradiționale ale lunii respective, în timp ce siglele restaurantelor vor apărea pe toate materialele proiectului.

Pentru înscriere, trimiteți un mesaj cu titlul “Și eu susțin tradiția culinară românească!” la adresa de email larisa.toader@russenart.ro până pe 20 aprilie 2013, ora 18, și explicați de ce considerați că restaurantul dumneavoastră este potrivit pentru a fi promovat în cadrul proiectului.

 

Despre proiect

Proiectul “Descoperă tradițiile culinare românești” este derulat de agenția Russenart Comunications în parteneriat cu brandul Arpis, în perioada februarie – noiembrie 2013 și este sprijinit de 47 de parteneri media (televiziuni, publicații tipărite și online, bloguri): 121, Antena 2, Amelie.ro, Autentic Promotion, Bucatarescu.ro, Bucataria Culinara, Calendar Evenimente, Casa mea, Culinar.ro, Carticica Practica, Cefacemimi?, Coolinaria, ecuisine.ro, Descopera Romania, Dacic Cool, ele.ro, eurocadouri.com, eva.ro, Euforia TV, Fabrica de Carne, Fabrica de lapte, Food & Bar, Foodblog, Garbo.ro, Gastro Media, gustos.ro, Horeca Romania, HRB Expert, InfoAliment, inoras.ro, jurnaldebucuresti.com, metropotam.ro, Mujer, Pap Tot, ReplicaVedetelor.ro, Restograf, Retete ca la Mama, Retetele Marianei, Romania libera, Romania pozitiva, Senso TV, SMA Studio, stiuunloc.ro, traditionalromanesc.ro, Vacante la tara, MTWebArt, Woman TV.

Mai multe detalii despre proiect pot fi găsite pe blogul www.traditiiculinareromanesti.wordpress.com și pe pagina de Facebook http://www.facebook.com/TraditiiCulinareRomanesti .

 

 

 

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.