Concurs pentru restaurante: “Si eu susțin tradiția culinară românească!”

0

 

Promovează-ți restaurantul, gratuit, timp de o lună, în cadrul proiectului “Descoperă tradițiile culinare românești!”!

  • Reprezinți un restaurant cu specific românesc (sau ai cel puțin 50% produse românești)?
  • Iți plac produsele tradiționale, pregătite “ca la mama acasă” și dorești să le promovezi?
  • Dorești promovare gratuită în toate materialele proiectului, acoperire media amplă (peste 200 articole/ luna) și sprijinul celor 47 de parteneri media ai proiectului?
  • Esti pregătit să găzduiești un eveniment tradițional care să-ți aducă vizibilitate și clienți?

Înscrie-te la concursul “Și eu susțin tradiția culinară românească!” și poți câștiga o lună de promovare gratuită, prin intermediul proiectului “Descoperă tradițiile culinare românești!”, derulat de agenția de comunicare Russenart Communications, în perioada februarie – decembrie 2013!

Condiții de participare

  • Local situat în București
  • Spațiu suficient de mare pentru a găzdui un eveniment la care să participe minim 40 de persoane
  • Personal calificat care să poată prepara rețete tradiționale în fața camerei de luat vederi
  • Disponibilitatea de a include in meniu (o parte dintre) rețetele tradiționale promovate în cadrul proiectului
  • Seriozitate

Înscriere: în perioada 15 – 20 aprilie 2013

În urma concursului, 8 restaurante vor fi selectate pentru a fi promovate în cadrul proiectului “Descoperă tradițiile culinare românești!” și pentru a găzdui activități și evenimente care să le aducă vizibilitate ăi clienți!

Lunar, bucătarii restaurantelor selectate vor fi filmați și fotografiați în timp ce prepară rețetele tradiționale ale lunii respective, în timp ce siglele restaurantelor vor apărea pe toate materialele proiectului.

Pentru înscriere, trimiteți un mesaj cu titlul “Și eu susțin tradiția culinară românească!” la adresa de email larisa.toader@russenart.ro până pe 20 aprilie 2013, ora 18, și explicați de ce considerați că restaurantul dumneavoastră este potrivit pentru a fi promovat în cadrul proiectului.

 

Despre proiect

Proiectul “Descoperă tradițiile culinare românești” este derulat de agenția Russenart Comunications în parteneriat cu brandul Arpis, în perioada februarie – noiembrie 2013 și este sprijinit de 47 de parteneri media (televiziuni, publicații tipărite și online, bloguri): 121, Antena 2, Amelie.ro, Autentic Promotion, Bucatarescu.ro, Bucataria Culinara, Calendar Evenimente, Casa mea, Culinar.ro, Carticica Practica, Cefacemimi?, Coolinaria, ecuisine.ro, Descopera Romania, Dacic Cool, ele.ro, eurocadouri.com, eva.ro, Euforia TV, Fabrica de Carne, Fabrica de lapte, Food & Bar, Foodblog, Garbo.ro, Gastro Media, gustos.ro, Horeca Romania, HRB Expert, InfoAliment, inoras.ro, jurnaldebucuresti.com, metropotam.ro, Mujer, Pap Tot, ReplicaVedetelor.ro, Restograf, Retete ca la Mama, Retetele Marianei, Romania libera, Romania pozitiva, Senso TV, SMA Studio, stiuunloc.ro, traditionalromanesc.ro, Vacante la tara, MTWebArt, Woman TV.

Mai multe detalii despre proiect pot fi găsite pe blogul www.traditiiculinareromanesti.wordpress.com și pe pagina de Facebook http://www.facebook.com/TraditiiCulinareRomanesti .

 

 

 

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează