Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Concurs internațional de procese simulate

0

ELSA București organizează Runda Regională a Concursului internațional de procese simulate „EMC2”

ELSA București organizează în perioada 11-15 martie Runda Regională a Concursului internațional de procese simulate pe tema dreptului comerțului internațional „EMC2”.

logo elsa

Alături de Halle (Germania), Bucureștiul găzduiește una dintre cele doua runde europene ale acestei competiții. În România vor ajunge echipe din 13 țări (Marea Britanie, Irlanda, Franța, Elveția, Rusia, Ucraina, Olanda, Danemarca, Finlanda, Grecia, Cehia, Germania, Belgia), câștigătorii calificându-se la runda finală ce se va desfășura la Geneva, Elveția.

 Concursul va avea loc în incinta Palatului Facultății de Drept a Universității din București (rundele preliminare și Finala) și la Curtea de Apel București (semifinalele). Juriul va fi alcătuit din experți la nivel mondial, profesori și avocati specializași în materia comerțului internațional.

ELSA București se bucură de sprijinul Bulboacă și Asociații, Popovici Nițu și Asociații, Wolf Theiss și al Facultății de Drept a Universității din București pentru organizarea Rundei Regionale.

Pentru mai multe informații, ne puteți contacta pe adresa de e-mail emc2@bucuresti.elsa.ro sau puteti accesa pagina evenimentului http://elsabucuresti.ro/emc2.

ELSA (The European Law Students` Association) este o asociație internațională, independentă, apolitică, condusă de și pentru studenți. ELSA România este singura asociaţie a studenţilor la drept care activează la nivel Naţional. Parte a ELSA România, grupul local ELSA București contribuie prin cele trei departamente principale (Activităţi Academice, Seminare & Conferinţe, Student Trainee Exchange Programme) la dezvoltarea culturală şi profesională a studenţilor şi a tinerilor jurişti. Implicând stagii de practică, seminare şi conferinţe, publicaţii sau procese simulate, ELSA are ca scop principal evoluţia tinerilor în sistemul juridic.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.