Concurs internațional de procese simulate

0

ELSA București organizează Runda Regională a Concursului internațional de procese simulate „EMC2”

ELSA București organizează în perioada 11-15 martie Runda Regională a Concursului internațional de procese simulate pe tema dreptului comerțului internațional „EMC2”.

logo elsa

Alături de Halle (Germania), Bucureștiul găzduiește una dintre cele doua runde europene ale acestei competiții. În România vor ajunge echipe din 13 țări (Marea Britanie, Irlanda, Franța, Elveția, Rusia, Ucraina, Olanda, Danemarca, Finlanda, Grecia, Cehia, Germania, Belgia), câștigătorii calificându-se la runda finală ce se va desfășura la Geneva, Elveția.

 Concursul va avea loc în incinta Palatului Facultății de Drept a Universității din București (rundele preliminare și Finala) și la Curtea de Apel București (semifinalele). Juriul va fi alcătuit din experți la nivel mondial, profesori și avocati specializași în materia comerțului internațional.

ELSA București se bucură de sprijinul Bulboacă și Asociații, Popovici Nițu și Asociații, Wolf Theiss și al Facultății de Drept a Universității din București pentru organizarea Rundei Regionale.

Pentru mai multe informații, ne puteți contacta pe adresa de e-mail emc2@bucuresti.elsa.ro sau puteti accesa pagina evenimentului http://elsabucuresti.ro/emc2.

ELSA (The European Law Students` Association) este o asociație internațională, independentă, apolitică, condusă de și pentru studenți. ELSA România este singura asociaţie a studenţilor la drept care activează la nivel Naţional. Parte a ELSA România, grupul local ELSA București contribuie prin cele trei departamente principale (Activităţi Academice, Seminare & Conferinţe, Student Trainee Exchange Programme) la dezvoltarea culturală şi profesională a studenţilor şi a tinerilor jurişti. Implicând stagii de practică, seminare şi conferinţe, publicaţii sau procese simulate, ELSA are ca scop principal evoluţia tinerilor în sistemul juridic.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează