Concurs fotograf oficial EUROPAfest 2013!

0

jmEvents lanseaza un concurs dedicat fotografilor, carora le oferim oportunitatea sa isi alature numele de cea de-a 20 a editie a Festivalului Intrenational EUROPAfest in calitate de fotograf oficial. EUROPAfest este un eveniment unic in Romania si in aceasta regiune a Europei, reunind 4 genuri muzicale in cadrul unui singur festival – jazz | blues | pop | clasic.Mai multe detalii despre festival pot fi gasite pe Facebook EUROPAfest: www.facebook.com/EUROPAfest.Bucharest

Pe cei interesat ii rugam sa ne trimita cele mai originale fotografii pana la data de 21 martie, la adresa europafest.foto@yahoo.com.

Regulamentul si informatiile despre concurs pot fi gasite pe site-ul organizatiei:

www.jmevents.ro/Concurs-Fotograf-EUROPAfest-2013-s134-ro.htm

europafest

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează