Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Concurs de povestiri și desene la Academia Motanov

0

Până la 1 septembrie, tineretul creator e așteptat să trimită o povestire sau un desen pentru că îi face plăcere și ca să câștige premii!

Premiile cele mari sunt câte un loc gratuit la atelierul de scriere creativă coordonat de Adina Rosetti și la ateliereul de desen de personaj coordonat de Diana Necșulescu. Ambele încep pe 26 septembrie și au ședințe în weekend.

concurs academia motanov

Celelalte premii constau în cărți sau creioane și acuarele oferite de partenerii concursului, Asociația Curtea Veche și Faber-Castell. În plus, cele mai bune 20 de povestiri și 20 de desene vor fi publicate pe site-ul Academiei Motanov.

Pot trimite povestiri juniorii între 10 și 16 ani, iar desene cei între 7 și 12 ani. Concursul e deschis copiilor din toată țara, cu precizarea că cele două mari premii – participarea la atelierul de scriere creativă și la atelierul de desen – vor merge la doi copii din București, pentru că aici se țin atelierele.

Pentru înscriere, trimiteți un mail cu titlul „Concurs Academia Motanov” la adresa simina @ motanov punct ro, la care atașați povestirea/desenul. În mail, scrieți și numele, vârsta, localitatea. Pentru alte informații, vă stă la dispoziție pagina concursului.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.