Concurs de povestiri și desene la Academia Motanov

0

Până la 1 septembrie, tineretul creator e așteptat să trimită o povestire sau un desen pentru că îi face plăcere și ca să câștige premii!

Premiile cele mari sunt câte un loc gratuit la atelierul de scriere creativă coordonat de Adina Rosetti și la ateliereul de desen de personaj coordonat de Diana Necșulescu. Ambele încep pe 26 septembrie și au ședințe în weekend.

concurs academia motanov

Celelalte premii constau în cărți sau creioane și acuarele oferite de partenerii concursului, Asociația Curtea Veche și Faber-Castell. În plus, cele mai bune 20 de povestiri și 20 de desene vor fi publicate pe site-ul Academiei Motanov.

Pot trimite povestiri juniorii între 10 și 16 ani, iar desene cei între 7 și 12 ani. Concursul e deschis copiilor din toată țara, cu precizarea că cele două mari premii – participarea la atelierul de scriere creativă și la atelierul de desen – vor merge la doi copii din București, pentru că aici se țin atelierele.

Pentru înscriere, trimiteți un mail cu titlul „Concurs Academia Motanov” la adresa simina @ motanov punct ro, la care atașați povestirea/desenul. În mail, scrieți și numele, vârsta, localitatea. Pentru alte informații, vă stă la dispoziție pagina concursului.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează