CONCURS: Cină romantică în biblioteca British Council, de Ziua Îndrăgostiților:)

0

De Valentine’s Day, simte magia unei povești de dragoste din cărți, la biblioteca British Council

british c

Biblioteca British Council din București, @British, vă invită să simțiți magia unei povești de dragoste din cărți și să aflați ce operă literară vi se potrivește, cu ajutorul unui test creat special pentru această ocazie. Participanții la acest test pot câștiga o cină romantică în biblioteca @British, în data de 14 februarie, de Ziua Îndrăgostiților.

Concursul este deschis până pe 10 februarie persoanelor de peste 18 ani, iar câștigătorul va fi anunțat în data de 11 februarie. 

Sărbătorită internațional pe 14 februarie, Ziua Îndrăgostiților celebrează dragostea și afecțiunea în toate formele, iar cu această ocazie, British Council a decis să organizeze un concurs inedit pentru toți iubitorii de literatură și nu numai.

Testul este disponibil online, pe website-ul British Council, și se adresează celor care sunt curioși să afle răspunsul la întrebarea “Care poveste de dragoste dintr-un roman ți se potrivește cel mai bine?”. Toate cărțile recomandate în cadrul acestui test, precum și multe altele similare, se regăsesc în colecția bibliotecii British Council din București.

Participanții la test vor fi înscriși într-o tombolă, iar câștigătorul ales în mod aleatoriu va avea ocazia unică de a-și impresiona persoana iubită cu o cină romantică, în biblioteca @British din București, de Ziua Îndrăgostiților.

De asemenea, pentru pasionații de literatură britanică și pentru toți cei care doresc să simtă magia iubirii, British Council a pregătit un stand special cu recomandări de romane adecvate evenimentului, ce va fi disponibil până în data de 14 februarie.

Membrii bibliotecii British Council din București au acces la aproximativ 13.000 de materiale în limba engleză, respectiv cărți, CD-uri, DVD-uri și reviste. Persoanele interesate de domenii precum afaceri, dezvoltare personală și profesională, comunicare, parenting, cultură britanică sau beletristică vor putea găsi cele mai noi apariții, alături de filme, documentare și concerte britanice în format DVD.

Link-ul catre test este: http://goo.gl/rEKYYR

Despre British Council

British-CouncilBritish Council este organizaţia internaţională a Marii Britanii pentru relaţii culturale şi educaţionale care oferă oamenilor de pretutindeni o deschidere către creativitatea şi realizările britanice şi stabileşte relaţii durabile între Marea Britanie şi alte ţări. Activitatea sa este axată în special pe domeniile educaţie, limba engleză şi artă. British Council este o organizaţie apolitică ce se bucură de o strânsă colaborare cu guvernul britanic. Pentru mai multe informaţii despre activitatea British Council în România, vizitaţi: www.britishcouncil.ro.

 

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează