Concertul “In the mood for autumn “

0

Alandala vă invită sâmbătă, 24 octombrie, de la ora 19:00 la concertul “In the mood for autumn “ al formației Aud Band.
Aud Band are o sonoritate proprie, inconfundabilă datorită esrajului, instrument unic pe scena românească ce ne va transforma seara de Sâmbătă într-o seară deosebită.

24_10_Concert Jazz_Alandala
Aud Band este o formație care atunci când crezi ca i-ai citit stilul te surprinde cu altceva. Fiecare lucrare este individualizată prin aranjament și stil de către autorul ei, compozitorul de muzică simfonică -Laurențiu Gondiu.
O chitară, un flaut clasic condimentate cu esrajul asiatic împletesc o sonoritate echilibrată si un repertoriu pe diverse genuri: jazz, rock acustic, etnobalcanic, muzică de film și teatru de revistă. Piesele serioase se alternează cu cele de glumă, despre mare şi eschimoși, femei şi animale de companie, muște şi paharul cu lapte, declarații de dragoste, chiar și Eminescu în jazz.

Laurențiu Gondiu – la chitară, voce
Rodica Gondiu – esraj, voce
Augustin Creznaru – flaut

Suport: 20 ron

Rezervari: 0720 326 925 / 0740 471 901 sau la alandala.cafe@gmail.com
FB event: https://www.facebook.com/events/899583630125993/
Sâmbătă, 24.10 , 19:00
Alandala Cafe
Str Aurel Vlaicu nr 70.
Alandala Cafe – Str. Aurel Vlaicu 70
Pentru a ajunge la Alandala, de la Piata Romana o luati pe Bvd Dacia si dupa Institutul Francez faceti stanga pe Str Aurel Vlaicu.
Casa se afla pe partea dreapta a drumului la numarul 70 si o veti recunoaste dupa poarta colorata Alandala.
https://www.facebook.com/AlandalaCafe

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.