Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Concertul „The Sound Of Spring” reprogramat pentru 5 aprilie

0

Concertul ”The Sound of Spring”, ce urma să aibă loc în ziua de 1 martie, își mută data joi, 5 aprilie, ora 19.00, la Sala Radio. Asociația Culturală Teocta aduce Cvartetul Maxim în fața publicului meloman,  într-un concert instrumental ce constituie o premieră pentru scenele muzicale din România. Reunite într-o formulă instrumentală inedită, pianul, flautul, acordeonul și contrabasul dau viață muzicii, oferind o imagine originală și cuprinzătoare a acesteia.

Carismaticul ansamblu propune publicului larg o călătorie în lumea fascinantă a artei sunetelor, prin alăturarea unora dintre cele mai valoroase și îndrăgite creații ale muzicii de film, de balet, simfonice și camerale. Astfel, programul concertului „The Sound of Spring“ include pagini emblematice ale muzicii universale (aparținând compozitorilor F. Schubert, P. I. Ceaikovski, F. Liszt, G. Faure, printre alții) precum și momente de mare inspirație din creația românească (P. Constantinescu, T. Olah), toate acestea prezentate într-o nouă viziune sonoră, spectaculoasă și atractivă.

Constituit în anul 2011, Cvartetul Maxim reunește artiști de prim rang ai scenei concertistice românești. Horia Maxim este unul dintre cei mai valoroși pianiști ai momentului, desfășurând o intensă activitate concertistică, atât în țară cât și în străinătate. Alături de acesta se află  muzicieni de mare talent, precum flautista Mihaela Anica, a cărei bogată experiență s-a edificat în Austria și Franța. Fernando Mihalache dă viață acordeonului, calitățile sale remarcabile permițându-i să abordeze o mare varietate de genuri și stiluri muzicale. Săndel Smărăndescu, de asemenea, beneficiază de o impresionantă experiență în domeniul muzicii simfonice și camerale, dobândite atât în România cât și în Japonia sau Coreea.

Asociația Culturală Teocta a fost creată pentru a contribui la îmbunătățirea calității industriei muzicale, din pasiune pentru artă. Aceasta s-a implicat intens în viața culturală românească, oferind spectacole și concerte de calitate pentru cei avizi de cultură și divertisment. Inițiativa în propagarea culturii s-a manifestat și în domeniul pedagogic, asociația înființând și o școală particulară de muzică.

Biletele se pot procura prin Eventim, la casa de bilete a sălii Radio, magazinele Germanos, Vodafone, librăriile Cărturești, Humanitas și online pe www.eventim.ro și www.myticket.ro. De asemenea, biletele sunt disponibile pe bilete.ro și în Oficiile Poștei Române, semnalizate cu Bilete.ro.

Preț/bilet:

Categoria 1: 40 RON

Categoria 2: 30 RON

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.