Concert TranceCulturaliaFusion – ”balcanic / aromân / csango / macedonean / celtic / basarabean /arab”

0
In cadrul proiectului HORA URBANA – antropologii audio-vizuale / jam-uri si prospectii contemporane – Centrul Intercultural Anthropoesis si Clubul Taranului va invita la :  

Concert

TranceCulturaliaFusion – ”balcanic / aromân / csango / macedonean / celtic / basarabean /arab”

La platane acustice îţi gâdilă inima de-ţi sfârâie călcîiele DJ:Pityu (cobză), Makiuli (darabuka),Tom (vioară), Jovan (clarin, ney), Lubnan (lăută/oud), Szobi (bas, gordună), Mitos (voce, percuţii), Feri (cavale, fluiere)  (Macedonia, Liban, Basarabia, Irlanda, Romania)

19 Mai, 21.00, Clubul Ţăranului, Intrare: 20 RON / studenţi 10 RON

„Daca e adevarat ca eternitatea s-a nascut la sat, atunci cu siguranta in zilele noastre ea s-a mutat la oras. Se pare ca s-a instalat in asteptarile din trafic, in infinitul mall-urilor si shopping-urilor, in poluarea spatiului public si degenerarea patrimoniului construit, in brain-washing-ul audio-vizual, in agitatie, in consum, in aglomeratie, in blazare…

Proiectul Hora Urbana isi propune sa exploreze creativ posibilele determinari reciproce dintre: pe de o parte practicile „traditionale” si „patrimoniale”, traite astazi cel mult in forme reziduale, marketizate sau desuetizate, si pe de alta parte, cotidianul urban, trait de multi intr-un prezent in care nimeni nu mai are timp de nimic.

Cautam un moment de tihna impreuna, in care cercetarea interdisciplinara sa poata respira prospectiv si performativ, in sensul regindirii unor forme noi ale relatiei dintre ceea ce a fost si ceea ce este.”

sample video: http://www.youtube.com/watch?v=_l0-mhIyjeA&feature=relmfu

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează