Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Concert – Spring Jazz Fusion @Alandala Cafe

0

Joi, 14 mai,  începând cu ora 20:00 , vă așteptăm la un concert de Jazz cu Sorin Romanescu (chitară) și Elena Morariu (voce), Spring Jazz Fusion.

Suport artişti: 25 lei
Rezervări: 0720 326 925 / 0740 471 901

O întâlnire perfectă. Așa definim pasiunea celor doi pentru folclor, sonorități ancestrale, explorări multiculturale, melanj dintre străvechi și nou. Toate din perspectiva liberă și deschisă a jazzului. Au unit într-un repertoriu inedit piese din folclorul românesc, lucrări ale lui Johnny Răducanu dar și piese în limba turcă, franceză, portugheză sau rromani.

14_mai_concert_elena_morariu_web (1)

***
SORIN ROMANESCU este unul dintre cei mai buni chitariști de jazz din peisajul autohton.
Compozitor, producător audio și profesor de chitară, a câștigat de-a lungul timpului o notorietate binemeritată, participând în peste cei 20 de ani de experiență la numeroase concursuri, festivaluri și reprezentații pe scene importante din țară și din străinătate.

A fost, printre altele, desemnat muzicianul de jazz al anului, iar in 2013 a fost nominalizat la premiile „GoPo” pentru cea mai bună muzică originală de film, cu documentarul ” Afacerea Tănase”.

ELENA MORARIU este o tânără vocalistă, absolventă a Universității Naționale de Muzică București, secția jazz, cu un bogat și creativ bagaj muzical și artistic.
Câștigătoarea premiului „L’animax” pentru dublajul în limba franceză a unui film animé, compune propria muzică și a colaborat în diverse formule artistice.

Alandala Cafe – str. Aurel Vlaicu, nr. 70

Pentru a ajunge la Alandala, de la Piața Romană o luați pe Bvd Dacia și după Institutul Francez faceți stânga pe str Aurel Vlaicu.
Casa se află pe partea dreapta a drumului la numărul 70 și o veți recunoaște după poarta colorată Alandala.

https://www.facebook.com/AlandalaCafe

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.