Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Concert: Povestea bossa-novei, joi, 30 iunie, ora 20:00 @Ceainăria La un Ceai

0

Gabriela Costa- voce, percutie
Vlad Galatianu – chitara,voce
Alex Man – contrabas

Rezervări la 0734 195 395 (apel sau sms)
Suport artiști: 25 de lei

afis-bossa

….sau despre momentul de inceput in care Joao Gilberto- inovatorul noului ritm si stil de a canta la chitara, Antonio Carlos Jobim- melodie si armonie si Vinicius de Moraes – text poetic, se vor intalni pentru a crea unul dintre cele mai frumoase genuri muzicale care va ajunge in oricare colt de lume, incantandu-l.
O calatorie- poveste „cu cantec”, parfum de istorie si „istorioare” despre un alt fel de a canta samba, despre o noua atitudine.

„Cine nu a descoperit până acum miracolul muzicii braziliene, are un binecuvîntat prilej să o facă, audiind, bucurîndu-se de discul „Tempo de amor”, http://www.softrecords.ro/index.php/album/tempo-de-amor/acreditat de doi dăruiţi interpreţi români care încearcă să lanseze prin argumentele artei lor o amplă punte către îndepărtata ţară din America Latină.Brazilia.
Ascultîndu-i şi reascultîndu-i pe Gabriela Costa, pe Alex Man, ajungi să nutreşti convingerea că ei au fost născuţi şi nu făcuţi pentru bossa nova, pentru samba, pentru choro, specii muzicale cu care cei doi se identifică afectiv şi profesional în totalitate.”- Florian Lungu

Gabriela Costa cântă și creeaza bijuterii unicat.
“Sunt îndrăgostită de armoniile și ritmurile muzicii braziliene, așezate frumos, calculate parcă, predictibile și totusi mereu surprinzătoare, în care mă regăsesc ca și cum le-aș ști dintr-o altă viață…Dar cant cu mare drag si muzica noastra romaneasca veche si imi place sa ma cufund in romantismul sau voiosia ei, si uneori in jalea ei sfasietoare …In jazz e ca in viata – poti sa fii oricand surprins si provocat sa improvizezi…Ar fi bine sa te descurci!” Iar cand nu sunt pe scena sunt foarte fericita la masa mea de lucru, atunci cand imaginatia zboara si mainile nasc podoabe care vorbesc despre frumusetea unica si misterul femeii.” www.facebook.com/gabrielacostamusic

Vlad Galatianu este actor. In anul 2008, a absolvit cursurile UNATC Bucuresti.Intre 2009 si 2010, a facut parte din echipa Mondenii Show. Este un colaborator apropiat al Teatrului Nottara,dar si un iubitor de jazz si bossa-nova.

Absolvent al Facultății de Jazz “Richard Oschanitzky” din Timișoara, și deținător al unui master la Universitatea Națională de Muzică București, Alex Man este un foarte apreciat chitarist de jazz. Expresiv și versatil – trecând cu usurință de la un gen muzical la altul, cu relaxarea celui care stăpânește extrem de bine instrumentul – este recunoscut și ca un rafinat acompaniator, atent în permanență la estetica muzicală, doritor de a pune în valoare personalitatea celui alături de care cântă.

www.facebook.com/man.alex.188

Un concert susținut de Radio România Cultural

Parteneri Media: Concerte-azi.ro, Urban.ro, Inoras.ro, Sapte Seri, Subversiv.info, 100 locuri din Bucuresti, Zile și Nopți, Coțofana urbană, Anyplace.ro, Bookblog.ro, Feeder.ro, IQool, Teen Press, Umblat.ro, România Pozitivă, Mama pe Toc, Ro Events, Asociatia Culturala Sarang Hanguk
Link event: https://www.facebook.com/events/1732535680363010/

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.