Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Concert: Pasion de Arrabal – un concert de muzică sud-americană @ARTea – 6 noiembrie

0

În zonele mărginaşe ale satelor şi oraşelor America Latină s-a născut o muzică la fel de fierbinte ca sângele oamenilor de-acolo. Fie că e vorba de bolero, pasillo, merengue, tango, zamba, milonga sau vals creol, fiecare melodie e încărcată de o trăire aparte, de la nostalgie la visare, de la tristețe la explozia de bucurie, mereu dusă până la capăt, fără jumatăți de măsură.

artea-061116-copy

Ioana Ernea, de formație actriță, face în așa fel încât povestea fiecărei melodii devine a ei și o retrăiește de fiecare dată, alături de public.

Alexandru Nucă, un muzician care aproape că s-a născut cu chitara în braţe i se alătura cu har în această experiență pentru a-ți face să vibreze și coardele propriului suflet.

Despre ei si despre Raubel mai găsiţi informaţii, poze, video, pe pagina proiectului lor, Habanegra.

https://www.facebook.com/Habanegra-141256216045021/?fref=ts

Cine l-a mai ascultat pe Raubel ştie cum îi pulsează muzica  coardele basului şi în vene. De fapt, e de ajuns să spunem că Raubel Torres Gonzales şi Luis Angel Palomino Tuero sunt originari din Cuba ca să înţelegeţi aportul lor de „pasion”  la acest proiect.

Palomino, invitatul lor special, membru al trupei Urma, ni se alătură, însă doar la partea de percuţie, ci va aduce cu flautul şi saxul său, drept contrapunct, latura tandră a muzicii şi sufletului latino.

Suport artistic:30 lei
Rezervari: 0773 303 113 (intre 14- 22)

Event Facebook: https://www.facebook.com/events/324407974607459/

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.