Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Concert: Pasion de Arrabal – concert de muzică sud americană, joi 27 iulie, ora 19:30 @Ceainăria GreenTea

0

Concert: Pasion de Arrabal – concert de muzică sud americană, joi 27 iulie, ora 19:30 @Ceainăria GreenTea

Greentea 2707 copy (1)

Mici concerte-mari bucurii în grădină la GreenTea continuă vara aceasta cu o seară de muzică sud americană de la care chiar nu trebuie să lipsiţi !
În zonele mărginaşe ale satelor şi oraşelor din America Latină s-a născut o muzică la fel de fierbinte ca sângele oamenilor de acolo. Fie că e vorba de bolero, pasillo, merengue, tango, zamba, milonga sau vals creol, fiecare melodie e încărcată de o trăire aparte, de la nostalgie la visare, de la tristețe la explozia de bucurie, mereu dusă până la capăt, fără jumatăți de măsură.

Ceainăria GreenTea vă readuce această muzică pătimaşă prin intermediul a trei artişti:
Ioana Ernea – voce
Luis Angel Palomino Tuero – pian
Pavel Zurka – bas

Ioana, de formaţie actriţă, face în aşa fel încât povestea fiecărei melodii devine a ei și o retrăieşte de fiecare dată, încât o trăieşti şi tu alături de ea. Puţine sunt cuvintele pentru a descrie felul în care o completează Luis Angel şi Pavel pentru a vă purta departe în spaţiu, în timp, în voi şi în afara voastră.

Joi 27 Iulie 2017, ora 19:30
rezervări: 0749 090 202
Suport artisti : 30 lei
Ceainăria GreenTea
Strada Dr. Burghelea 24 – sector 2, București

Link event Facebook: https://www.facebook.com/events/834600386691747/?fref=ts

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.