Concert pascal caritabil

0

„Cristos a Înviat!” – Concert pascal caritabil

Corul VOX MEDICALIS are plăcerea de a vă invita la Concertul pascal caritabil „Cristos a Înviat!” ce va avea loc duminică, 26 aprilie 2015, orele 20:00 în Catedrala Romano-Catolică Sf. Iosif (Strada G-ral Henri Mathias Berthelot nr. 19).

Corul VOX MEDICALIS dirijat de doctorul Tudor Ionescu, în colaborare cu Orchestra PRO MUSICA dirijată de Ionel Pascu, vă așteaptă spre a vă bucura de culori melodioase într-o atmosferă sacră oferită de spațiul pus la dispoziție de Arhidieceza Romano-Catolică de București. Cu această ocazie, suntem onorați să le avem alături pe soprana Mediana Grațiela Vlad și mezzosoprana Valentina Năstase, precum și pe Simona Săndulescu, Oana Pascu și Alexandru Simion care ne vor acompania la orgă.

Afis Sfantul Iosif

Programul concertului „Cristos a Înviat!” reunește opusuri ce aparțin repertoriului muzical pascal creștin – catolic, protestant și ortodox-bizantin – dedicat Patimilor, Morții și Învierii Mântuitorului nostru Iisus Hristos.

Moto-ul sub care se desfășoară concertul este cel al campaniei „Împreună pentru Alexandra”.

Alexandra Sfîrlogea este consilier psihologic la Colegiul Național „Grigore Moisil” din București, fiind diagnosticată cu cancer de col uterin în anul 2014. În așteptarea unei noi intervenții chirurgicale în completarea celei ce a avut loc cu două luni în urmă, îi suntem alături print-o campanie de strângere de fonduri necesare tratamentului.

Accesul la eveniment este deschis publicului în speranța că prețuirea Dvs. va fi exprimată sub forma unui sprijin financiar generos pentru Alexandra Sfîrlogea.

Conturi în care se poate dona:

LEI: RO11 BRMA 0999 1000 6825 4434

EUR: RO11 BRMA 0999 1000 6825 4628

USD: RO11 BRMA 0999 1000 6825 5016

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 16 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.