Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Concert : O noapte de Bolero- Concert Nestor Michell, miercuri, 13 septembrie, ora 19 :30 @GreenTea

0

Mici concerte , mari bucurii in gradina la GreenTea !

Pe 13 septembrie va asteptam la „O noapte de bolero” , un concert inedit cu Nestor Michell, cantautor cubanez ale carui bolerouri sunt foarte apreciate mai ales in Spania. El a revenit in Romania pentru a ne bucura de o voce si o muzica autentic cubaneze.

afis-13 septembrie

Miercuri, 13 septembrie 2017, ora 19:30
rezervări: 0749 090 202
support artist : 30 lei
Ceainăria GreenTea
Strada Dr. Burghelea 24 – sector 2, București

Parteneri media:
Radio România Cultural, Bucharest City App, InOras.ro, IQool, Concerte Azi, Anyplace.ro, Metropotam, Online Gallery, Şapte Seri, Feeder.ro, BookBlog, România Pozitivă, Subversiv.ro, Ceaşca de cultură, Coţofana urbană, Happy, RoEvents, Urban.ro, MamaPeToc.ro, Zile şi Nopţi, Yum Stops, Asociaţia Sarang, Zâmbet şi sănătate

Event Facebook: https://www.facebook.com/events/1995505210680756/?ref=ts&fref=ts

 

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.