Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Concert Musica Viva: Arii, lieduri si vocalize

0

Concert Musica VivaFundația Calea Victoriei vă invităm sâmbătă 31 mai, de la 17:00, la un concert de muzica clasică: Arii, lieduri si vocalize în compania pianistei Andreea Butnaru si a sopranei Andreea Mădălina Barbu.

Evenimentul va avea loc la Universitatea Naţională de Muzică Bucureşti, in sala de concerte “George Enescu”.

Cel mai frumos instrument al omenirii, cel mai cald şi expresiv, vine să ne încânte în cele mai virtuoze forme ale ei. Însoţită de pianul simfonic, vocea de coloratură, cu un registru pe care am fi tentaţi să îl considerăm peste puterile corzilor noastre vocale, răscoleşte torid sufletele noastre, cu lucrări de mare virtuozitate şi expresivitate.

Programul concertului include:

•lieduri de Richard Strauss
•celebre arii pentru soprană de coloratură de Gioacchimo Rossini şi Leo Delibes
•romanţe şi vocalize de Rahmaninov şi Aliabiev
•ritmuri spaniole pasionale de J. Benedict şi Manuel de Falla

Evenimentul face parte din programul Lunii Bucureştilor 2014.

Elementul de originalitate al acestui concert este faptul că distanţa dintre muzicieni şi public dispare, prin dialogul din muzicieni şi participanţi, de la final. La sfârşitul evenimentului, publicul va putea adresa întrebări, pe marginea temelor prezentate.

Interpreti: Andreea Butnaru, Andreea Mădălina Barbu.
Data: 31 Mai 2014; Ora: 17:00
Cost: 30 ron; Cost redus (card fidelitate, studenti, pensionari): 25 ron
Loc: Universitatea Naţională de Muzică Bucureşti, Stirbei Voda nr 33 – SALA G. ENESCU
Inscriere la CONTACT@VICTORIEI.RO

Despre autor

avatar

Ne-am propus sa oferim celor din jur „delicatese culturale”, impachetate in forma unor evenimente sau ateliere care coloreaza si invioreaza peisajul cotidian. La Fundatia Calea Victoriei, discutam despre antropologie, istorie, muzica, pictura, astronomie, filozofie, teatru, mistica si orice alt subiect ne face placere sa abordam. Lectorii nostri sunt personalitati marcante ale vietii culturale bucurestene: profesori universitari, scriitori, pictori, actori etc. Numele fundatiei doreste sa celebreze o perioada efervescenta din istoria Bucurestilor, perioada in care Romania a fost un stat european in adevaratul sens al cuvantului, prin spirit si mentalitate. Vrem, de asemenea, sa sugeram ca exista o cale a victoriei personale prin vizitarea subiectelor culturale si intalnirea cu oameni care au cu adevarat lucruri de spus.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.