Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Concert Merci Band (Vocea României), Skirtbike 2012, teatru, Origami, spectacol improvizaţie teatrală, curs de mers pe bicicletă în 26-27 mai, la Roaba de cultură

0

In weekendul 26-27 mai 2012, ,,Roaba de cultura”, un proiect Green Revolution, aduce gratuit bucurestenilor: concert Merci Band (semifinalisti Vocea Romaniei), finish-ul Skirtbike 2012, teatru, Origami, spectacol improvizatie teatrala si un curs de mers pe bicicleta.

Pentru cei care aleg sa ramana in Bucuresti in weekendul 26 – 27 mai, programul ,,Roabei de cultura” este:

Sambata, 26 mai :

  • 17.00 – 17.30  Sosire tur SkirtBike 2012
  • 17.00 -19.00 Citim Tarot cu incubator 107
  • 19:00 – 20.00 concert Merci Band, semifinalisti la Vocea Romaniei

Duminica, 27 mai:

  • 10:00  – 11.00 Curs  de mers pe bicicleta

Locuri limitate, inscrieri la roabadecultura@greenrevolution.ro

  • 11:00 – 12:00  Teatru de papusi, trupa Hai Hui,  Piesa “Vasilache si Marioara”
  • 18:00 – 20:00  Atelier Origami cu incubator 107
  • 20:00 – 21:00 Teatru de improvizatie Trupa Freeze

Evenimentele au loc cu sprijinul Heineken, Cumpana, WorldClass, incubator107 si Epson.
Parteneri media: ziare.com, Magic FM, 121.ro, metropotam, Zile si Nopti, b365.ro, skirtbike.ro, divahair.ro, Romania pozitiva, qbebe.ro, urbankid.ro, webcultura.ro , inparc.ro, onlinegallery.ro, calendarevenimente.ro, vinsieu.ro si herastrauparc.ro.

,,Roaba de cultura”

Proiectul ,,Roaba de cultura” ofera in mod gratuit alternative culturale pentru petrecerea timpului liber in natura.

Proiectul este organizat de Green Revolution, in parteneriat cu Administratia Lacuri, Parcuri si Agrement Bucuresti (ALPAB) si FiorArte.

Proiectul, desfasurat intr-un spatiu multifunctional din Parcul Herastrau, pe pajistea din zona Pescarus, propune publicului concerte de muzica, cursuri de dans, ateliere de pictura si olarit, diverse activitati sportive, piese de teatru, proiectii de filme etc.

Pasionatii de lectura pot inchiria carti, in mod gratuit, pe care le pot citi numai in spatiul amenajat. Cei care vor dori sa continue lectura a doua zi pot face o rezervare a cartii pentru 24 de ore.

Accesul in zona ,,Roabei  de cultura” este liber sapte zile pe saptamana, astfel: de luni pana joi, in intervalul orar 10.00 – 22.00 iar de vineri pana duminica, intre orele 10.00 – 02.00.

Pentru mai multe detalii: www.roabadecultura.ro.

Despre autor

avatar

In cinci ani de existenta, Asociatia Green Revolution a demonstrat ca imaginatia, energia si entuziasmul unei echipe tinere au avut capacitatea de a dezvolta proiecte locale si nationale de impact, cu rezultate vizibile, cuantificabile. Green Revolution sustine reducerea poluarii in marile orase, a impactului pe care activitatile umane il au asupra mediului, cat si cresterea calitatii vietii locuitorilor in marile aglomerari urbane. Cea mai mare parte din viata o petrecem in orase, iar “sanatatea” oraselor este si sanatatea noastra. Credem ca reconstruirea unui oras pe principii verzi reprezinta o prioritate, atat pentru cetateni, cat si pentru autoritati. Ecologia inseamna evolutie, inseamna o viata mai sanatoasa si mai fericita pentru noi si urmasii nostri.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.