Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Concert Marcian Petrescu & Trenul de noapte, teatru de păpuşi, Origami, atelier de citit Tarot, curs de vorbit în public în 19-20 mai, la Roaba de cultură

0

In weekendul 19-20 mai 2012, ,,Roaba de cultura”, un proiect Green Revolution, aduce gratuit bucurestenilor: concert Marcian Petrescu & Trenul de noapte, teatru de papusi, atelier de Origami, atelier de citit Tarot si un curs de vorbit in public.

Pentru cei care aleg sa ramana in Bucuresti in weekendul 19 – 20 mai, programul ,,Roabei de cultura” este:

Sambata, 19 mai:

  • 20:00 – 21:00 Concert Marcian Petrescu & Trenul de noapte (muzicuta)
  • 17:00 – 19:00 Atelier de citit Tarot, incubator 107

Duminica, 20 mai:

  • 10:00 – 12:00 Curs “Cum sa vorbesti in public?”, grupul Public Speaking Support Group
  • 18:00 -20:00 Atelier de Origami, incubator 107
  • 18:30 – 19:30 Teatru de papusi, piesa ”Vasilache si Marioara”, trupa Hai-Hui

Evenimentele au loc cu sprijinul Heineken, Cumpana, WorldClass, incubator107 si Epson.
Parteneri media: ziare.com, 121.ro, Magic FM, metropotam, Zile si Nopti, b365.ro, Romania pozitiva, urbankid.ro, webcultura.ro , inparc.ro, onlinegallery.ro, calendarevenimente.ro, vinsieu.ro si herastrauparc.ro.

,,Roaba de cultura”

Proiectul ,,Roaba de cultura” ofera in mod gratuit alternative culturale pentru petrecerea timpului liber in natura.

Proiectul este organizat de Green Revolution, in parteneriat cu Administratia Lacuri, Parcuri si Agrement Bucuresti (ALPAB) si FiorArte.

Proiectul, desfasurat intr-un spatiu multifunctional din Parcul Herastrau, pe pajistea din zona Pescarus, propune publicului concerte de muzica, cursuri de dans, ateliere de pictura si olarit, diverse activitati sportive, piese de teatru, proiectii de filme etc.

Pasionatii de lectura pot inchiria carti, in mod gratuit, pe care le pot citi numai in spatiul amenajat. Cei care vor dori sa continue lectura a doua zi pot face o rezervare a cartii pentru 24 de ore.

Accesul in zona ,,Roabei  de cultura” este liber sapte zile pe saptamana, astfel: de luni pana joi, in intervalul orar 10 – 22.00 iar de vineri pana duminica, intre orele 10 – 02.

Pentru mai multe detalii: www.roabadecultura.ro.

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.