Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Concert ‘LOVE in PARIS’  French Swing-Jazz

0
Joi 15 februarie de la ora 21.30 Teatrul Unteatru (Bucuresti, str. Sființii Apostoli 44) vă invită la un concert swing-jazz de neuitat: veți asculta minunate și celebre cântece de dragoste ale Parisului și ale Micului Paris de altădată, interpretate de-a lungul timpului de nume mari ale scenei: Edith Piaf, Yves Montand, Charles Trenet, Joe Dassin, Charles Aznavour, Patrick Bruel, Zaz, Jean Moscopol, Cristian Vasile, piese precum: La Bohème, La vie en Rose, Sous le ciel de Paris,  Champs-Elysées, Et si tu n’existais pas, Je ne veux pas travailler, Padam, Domino, Zaraza, Vrei să ne-ntâlnim sâmbătă seară, Coșarul, etc.
Vor interpreta:
Diana Tudor (voce) și
Alexandru Burcă (claviaturi)
► Pret Bilet: 35 lei
► ► Rezervari rezervari@unteatru.ro
sau sms la numarul 0721.268.516 (nume, data, spectacol, numar de locuri)
► ► ► Bilete online:
TOMTIX: https://goo.gl/VhnPVG
MYSTAGE: https://goo.gl/oiCsKKBiletele digitale iţi sunt livrate instant prin email. Simplu. Rapid. Nu necesită printare. Nu mai este necesară rezervarea prin sms/e-mail/telefon

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.