Concert ‘LOVE in PARIS’ French Swing-Jazz

0

Joi 15 februarie de la ora 21.30 Teatrul Unteatru (str. Sființii Apostoli 44) vă invită la un concert swing-jazz de neuitat: veți asculta minunate și celebre cântece de dragoste ale Parisului și ale Micului Paris de altădată, interpretate de-a lungul timpului de nume mari ale scenei: Edith Piaf, Yves Montand, Charles Trenet, Joe Dassin, Charles Aznavour, Patrick Bruel, Zaz, Jean Moscopol, Cristian Vasile, piese precum: La Bohème, La vie en Rose, Sous le ciel de Paris,  Champs-Elysées, Et si tu n’existais pas, Je ne veux pas travailler, Padam, Domino, Zaraza, Vrei să ne-ntâlnim sâmbătă seară, Coșarul, etc.

Vor interpreta:
Diana Tudor (voce) și
Alexandru Burcă (claviaturi)
► Pret Bilet: 35 lei
► ► Rezervari rezervari@unteatru.ro
sau sms la numarul 0721.268.516 (nume, data, spectacol, numar de locuri)
► ► ► Bilete online:
TOMTIX: https://goo.gl/VhnPVG
MYSTAGE: https://goo.gl/oiCsKKBiletele digitale iţi sunt livrate instant prin email. Simplu. Rapid. Nu necesită printare. Nu mai este necesară rezervarea prin sms/e-mail/telefo

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine aproape 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele informații care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. 12 ani De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.