Concert live Soul Serenade in luna cadourilor si surprizelor la Have A cigar

0

Cei trei tineri talentati  vor fi ascultati miecuri, 4 decembrie, incepand cu ora 20:00, in pub-ul  binecunoscut situat pe Vasile Conta 18, Bucuresti.

 

Soul Serende

Soul Serenade este cea mai mai tanara formatie care a participat la Intrecerea Europeana de Blues din Franta (European Blues Challenge – Toulouse, France),  unul dintre cele mai importante evenimente din comunitatea de blues. Anul acesta au participat 20 de formatii din 20 de tari, iar Soul Serenade a ocupat locul al doilea.

Alcatuita din talentatii Adelina Chivu (voce, chitara), Andrei Rotariu ( voce, chitara, muzicute, tamburina) si Andrei Codrut (voce, mandolin), trupa Soul Serenade a fost botezata dupa piesa cu acelasi nume ce ii apartine saxofonistului King Curtis.

Intrarea la concert este 30 lei iar din partea casei veti primi un pahar de vin rosu de la Crama F’autor.


 

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează