Concert Jazz @ Alandala – Vineri 4 Iulie 2014

0

Vineri, 4 Iulie, ora 20:00, va invitam la un concert de Jazz interpretat de artistii Sebastian Grossu si Andrei Gingirof.

Chitaristii Sebastian Grosu si Andrei Gingirof interpreteaza piesele primului album Sebastian Grosu, Frailty si standarde de jazz.

Aflat la confluenta dintre jazz si rock, muzica lor exploreaza influentele unor muzicieni diversi precum Avishai Cohen, Lars Danielsson, Leszek Mozdzer, Dhafer Youssef sau Anouar Brahem.

Intrare Libera / Suport pentru Artisti : Donatie.

ConcertJazz4Iulie

https://www.facebook.com/events/588289571289891/

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează