Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Concert Home of Strings: ,,Armonii de Primăvară’’

0
Asociația Home of Strings în colaborare cu Primăria  și Centrul Cultural BufteaDuminică 31 Martie, ora 18, vă invită la spectacolul,,Armonii de Primăvară’’, unde îi veți întălni pe artiștii lirici  Mediana Vlad, Lucian Chorchiș, Fang Shuang și Maria Ungheanu. La pian Tudor Scripcariu. Vor interpreta lucrări ale celebrilor compozitori J.Strauss, E.Curtis, G.Puccini , V.Verdi, G.Rossini.
Mediana Vlad este licențiată a Universității Naționale de Muzică București, unde a absolvit și cursurile de master și a obținut, în 2010, înaltul titlu academic de Doctor în Muzică pentru prezentarea temei „Portretul emoțional al sopranei de coloratură dramatică în bel canto-ul italian”. A urmat de asemenea cursuri de măiestrie sub îndrumarea sopranei Mariana Nicolesco și a studiat muzică americană, cu specializare în musical, la Moravian College, Bethlehem, Pennsylvania, SUA.
Lucian Corchiș este absolvent al Universităţii Naţionale de Muzică Bucureşti, la clasa maestrului Iulian Băiaşu.  Tenorul Lucian Corchiş a urmat şi cursuri de masterat la clasa sopranei Eleonora Enăchescu şi s-a perfecţionat urmând cursuri de măiestrie artistică la workshop-uri conduse de Viorica Cortez, Ionel Pantea, Leontina Văduva, Claudia Eder (la  Universitatea  „Johannes Gutenberg” din Mainz, Germania). . Din 2006, Lucian Corchiş a devenit solist al Operei Naţionale Bucureşti, colaborând în acelaşi timp şi cu Teatrul Masca din Bucureşti, Opera Maghiară din Cluj-Napoca, Opera Naţională Română din Timişoara, nţa, Filarmonica din Haifa (Israel). Filarmonica  „George Enescu” din Bucureşti, Opera Naţională Română din Iaşi.

 Baritonul de origine chineză Fang Shuang a impresionat la Românii au talent, cântând melodia Copacul a lui Aurelian Andreescu. Prestația sa impecabilă   i-a făcut pe Smiley și Pavel Bartoș să apese butonul de golden buzz și să îl trimită în semifinală.

Fang este absolvent al Universităţii Naţionale de Muzică Bucureşti. El a câştigat premiul II la Concursul Naţional de Canto din cadrul celei de-a 40-a ediţii a Festivalului Internaţional „Vacanţe Muzicale desfăşurat la Piatra Neamţ”. 
 

Maria Ungheanu este o persoană veselă , disciplinată, pasională, cu un simţ foarte dezvoltat al importanţei trăirii mesajului compozitorului. Iubeşte şcena şi muzica de Operă, fire jucăuşă, timidă, în viaţa de zi cu zi, motto-ul ei este Îndrăzneţii înving. Este absolventă a Academiei de muzica din Bucureşti . Roluri jucate Norina  din Don Pasquale de  G.Donizetti, Păpușa Olympia de J.Offenbach. Se pregătește pentru rolul Despina din Cosi fan tutte de Mozart. Este absolventa a Academiei de Muzică din București și Master Dirijat Coral.

Tudor Scripcariu s-a născut în 1987 în Bucureşti, România. . În decursul anilor de liceu a obţinut peste 25 de premii naţionale şi internaţionale, incluzând cele trei mari premii la concursurile „Sigismund Toduţă”, „Carl Czerny” şi „W.A. Mozart”. Alte distincţii importante au fost obţinute la concursuri internaţionale, cum ar fi Premiul al doilea cu medalie de argint la Concursul Internaţional „Maryse Cheilan” – Hyeres (Franţa) şi Premiul întâi cu medalie de aur la Concursul Internaţional „San Bartolomeo al Mare” (Italia). Între 2007-2010, întâi la Concursul Internaţional „Manchester Concerto Competition”. Între anii 2010 și 2015, a studiat la Universitatea Naţională de Muzică din Bucureşti,

Mulțumim Domnului Manager al Centrului Cultural Buftea Robert Nagy.

Mulțumim Sponsorului nostru principal  SC  NUFĂRUL SA cât și celorlalți sponsori  El Studio Hair. Skin.Nails,  InPixels,

Partenerilor Media,  onlinegallery.ro,   Adevărul Ilfovean,   Semne Bune, Bzi.ro,   Iqool,   Promenda Culturală,   4Arte ro,   România Pozitivă

Intrarea  liberă în limita locurilor disponibile. Rezervări la numărul de telefon 0734100100.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.